Macna Chameleon, jacheta sic pentru toate gusturile

Macna Chameleon, jacheta sic pentru toate gusturile

05.04.2011

Daca sampoanele 2 in 1 sunt atat de apreciate, de ce sa nu profitam de acest avantaj si la jachetele pentru motociclete si ATV-uri.

Cand avem nevoie de un accesoriu moto, isi face imediat datoria, iar in momentul in care vrem sa fim cool la terasa, detasam membrana Touring Shell si se transforma rapid intr-o jacheta ce atrage prvirile.

Pentru prima oara, se face asocierea dintre o jacheta din piele si una din textil, Touring, iar accesoriul cu pricina poate fi purtat, asadar, in fiecare zi a anului. Macna Chameleon este confectionata din piele, iar in anumite parti, este prevazuta cu material rezistent la abraziune. Jacheta dispune de captuseala detasabila, si, de asemenea, este echipata cu puncte de fxare pentru a primi si membrana impermeabila Touring Shell care permite sa fie utilizata cand rulati cu ATV-ul. Cand nu mai dorim protectie, putem folosi jacheta din piele ca accesoriu normal de imbracaminte. Prevazuta cu buzunare functionale, fermoare si guler care dau un aspect sic, jacheta nu va permite sa treceti neobservati, precizeaza motosblog.fr. Pretul unui asemenea accesoriu este de aproape 600 de euro.

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Producatorul japonez aduce in sezonul 2024 noua sa propunere pe segmentul de side-by-side-uri sport-utilitare, gama de modele Kawasaki RIDGE. Noile vehicule sunt construite atat pentru agrement, cat si pentru munca si livreaza confort sporit la pilot...

Citeste mai mult