Lucerne Drystar si Tech Heated pentru iarna

Lucerne Drystar si Tech Heated pentru iarna

17.11.2014

Oricat ar fi vrut sa amane momentul aparitiei frigului, motociclistilor nu le-a iesit magia, asa ca trebuie sa rascoleasca internetul sa gaseasca echipamente calduroase. Cei de la Alpinestars vin cu mai multe propuneri interesante.

Lucerne Drystar este un accesoriu care poate fi purtat in orice anotimp, fiind o piesa 4-in-1. Prevazuta cu fante pentru o aerisire perfecta inchise cu fermoar, jacheta poate fi purtata si in zilele calduroase si atunci cand temperatura scade simtitor. Cu un design modern, geaca este dotata cu protectii Bio Armor care se regleaza subsuoara. Confectionat din material textil, usor, dar totodata extrem de rezistent si durabil, captusit cu membrana Drystar, accesoriul mentine pentru pilot o temperatura constanta chiar si in cele mai vitrege conditii. Bio Armor asigura protectie in cazul unui impact si ii da riderului siguranta de care are nevoie in timpul rularii.

Tech Heated este o alta propunere Alpinestars, care se adreseaza motociclistilor si nu numai. Aici vorbim despre un accesoriu extrem de confortabil, care-i permite riderului sa se simta bine atunci cand ruleaza cu motocicleta sau ATV-ul. Vesta este prevazuta cu un alimentator 55W care, atasat la sistemul electric al motocicletei, permite incalzirea gecii off road. In felul acesta, riderul se bucura de o temperatura constanta si nu trebuie sa-si faca griji ca se supraincalzeste. 

Lucerne Drystar si Tech Heated

ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT ABS 2024

Constructorul chinez, CFMOTO, vine cu o propunere tentanta pentru sezonul 2024, alaturand gamei de motociclete de tip adventure un nou model performant, sub forma lui 450MT. Platforma dovedita 449cc cu 2 cilindri in paralel marca CFMOTO a fost tun...

Citeste mai mult