Polaris introduce lineup-ul SSV RZR TRAIL S 2023

Polaris introduce lineup-ul SSV RZR TRAIL S 2023

13.01.2023

RZR este brandul numarul 1 pe segmentul Side-by-Side. Accelereaza catre destinatiile off-road preferate! Polaris aduce pentru sezonul 2023 noul lineup RZR TRAIL S, dedicat pasionatilor sportului care cauta combinatia perfecta de acceleratie rapida, manevrabilitate usoara si confortul unui SSV cu latime 60”. 

RZR TRAIL S 900 SPORT - un SSV Polaris de ultima ora, alimentat de un motor 75 CP, 875cc, 2 cilindri, racit cu lichid, 4 timpi, DOHC, pe injectie electronica. Are ca puncte forte dotarea cu amortizoare FOX 2.0 Podium si suspensii cu brate dublue tip A cu bara stabilizatoare si cursa 311mm pe fata si 335mm pe spate. Lungimea cursei de top in clasa controlata de setup-ul la nivel de sasiu si anvelopele 27” contribuie la o plimbare lina, lipsita de disconfortul creat de obicei la rularea pe cele mai accidentate terenuri. Ofera putere de stopare superioara prin echiparea cu frane pe discuri hidraulice pentru toate cele patru roti. Garda la sol 318mm. Culoare: White Lighting.

RZR TRAIL S 1000 PREMIUM vine standard cu EPS, faruri si accente LED, AWD de inalta performanta, usi complete, jante din aluminiu, carlig remorcare 1.25”. Motor 999cc, 100 cai putere. Culoare: Ghost Gray.

RZR TRAIL S 1000 ULTIMATE beneficiaza de RIDE COMMAND si camera spate integrata in afisajul 7”, sistem Rockford Fosgate Audio, acoperis sport din polietilena, EPS, lumini LED. Acest side-by-side Polaris dezvolta 100 CP.  

Tehnologie avansata. RZR Trail S utilizeaza RIDE COMMAND integrat intr-un display touch 7” si vine din fabrica cu sistem audio premium. Profitand de avantajul conectivitatii, riderii pot planifica rute alaturi de prieteni sau descoperi noi trasee folosind navigatia GPS. 
Ergonomie optimizata: scaune ajustabile, ghidon reglabil. 

Modelele RZR Trail S sunt mereu pregatite pentru aventuri off-road palpitante. Dispun de ambreiaje durabile pentru operare lina, o durata lunga de viata a curelei si anvelope mai rezistente. 

Colectiile de accesorii dedicate pentru RZR Trail S - Adventurer, Trailblazer si Explorer integreaza o serie de solutii practice pentru un plus de confort si siguranta: bumpere, parbrize, oglinzi, acoperisuri, fendere si slidere, bara lumini, portiere, troliu Polaris Pro HD 2041 kg.

Gama de SxS-uri Polaris este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Te-ar putea interesa si:

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambel...

Citeste mai mult