Noutatile gamei de snowmobile BRP SKI-DOO 2024

Noutatile gamei de snowmobile BRP SKI-DOO 2024

10.03.2023

Iubitorii de plimbari cu snowmobilul au toate motivele sa isi indrepte atentia asupra modelelor din lineup-ul Ski-Doo pentru sezonul 2024. 

Brandul canadian aduce motorul supraalimentat 850 Turbo R 180 CP pe modelul MXZ intr-un mod unic, adaugand un sistem de racire bazat pe apa si metanol. 

BRP a dezvaluit un snowmobil electric Ski-Doo Grand Touring. Acesta va fi destinat deocamdata exclusiv in scop comercial, insa marcheaza un moment istoric in evolutia companiei.

Gama Backcountry primeste o serie de update-uri, inclusiv o noua suspensie spate cMotion X. 
Snowmobilele crossover ofera manevrabilitate crescuta fara compromisul capacitatilor off-trail. 

Gamele MXZ si Renegade vin cu aditii noi. Modelele full-size MXZ sunt disponibile cu senile 129 si 137 inch si sunt alimentate de motoare in 2 timpi. Modelele de snowmobile din seria Renegade se bazeaza aproape exclusiv pe unitati de putere in 4 timpi, cu o singura exceptie - modelul Renegade Adrenaline in 2 timpi cu pachet Enduro. 

In cazul snowmobilelor montane, Ski-Doo dedica gama Freeride celor mai mari pasionati ai sportului. Modelele Freeride utilizeaza o noua geometrie, ceea ce le permite sa impinga limitele la extrem in zonele dificile. 

Sasiul REV Gen5 se extinde la snowmobilele 600cc si la versiunile cu motoare in 4 timpi. 


Descopera noutatile gamei de snowmobile BRP Ski-Doo 2024!

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Spyder RT

Echipat cu un motor eficient Rotax 1330 ACE, roadsterul Can-Am Spyder RT raspunde cu precizie la fiecare comanda, fie ca strabati 406 km cu un singur plin sau te bucuri de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare. 2024 Can-Am Spyder RT, un parten...

Citeste mai mult