Lui KTM X-BOW R i se potriveste clar marea

Lui KTM X-BOW R i se potriveste clar marea

18.05.2022

In weekend a avut loc Campionatul National de Super Rally, la Mangalia. Noul X-BOW R, super bolidul de la KTM, a fost in centrul atentiei in acest sfarsit de saptamana. Impreuna cu faimosul Dani Otil au facut furori atat la stand, cat si in etapa de campionat.

La START au fost asteptati 26 de concurenti printre care s-au numarat Emil Ghinea, Costel Casuneanu, Vali Porcisteanu, dar si multiplul campion de box si campion national de raliu, Mihai Leu. Pilotii straini, francezii Jerome France si Didier Balcaen, au fost numele grele din cadrul raliului.

Concurentii inscrisi la Trofeul Mangaliei s-au duelat pe un traseu de 3,75 km. Daca anul trecut, sezonul a avut doar 5 etape, anul acesta a fost structurat in 6 etape. O alta noutate a fost desfasurarea etapelor, organizatorii hotarand trecerea programului la trei sesiuni, adica manse de recunoasteri, manse de antrenamente si manse de concurs. In acest sezon concurentii s-au putut inscrie in doua clase. Clasa 1, destinata pentru MONOPOSTURI, iar Clasa 2 a fost rezervata AUTOTURISMELOR de productie, cu caroserie inchisa.

Versiunea de top a lui KTM X-BOW, modelul R, a atras toate privirile spectatorilor prezenti la raliu. A fost condusa de Dani Otil, acestuia venindu-i manusa modelul R, masina KTM capabila sa atinga 100 km in doar 3,9 secunde. „A fost un weekend de vis! Nu credeam ca o masina inmatriculata pentru strada se poate comporta ca o masina de curse pe un circuit stradal ca cel de la Mangalia. Lui XBow i se potriveste clar marea. Sa mergi dupa concurs la pescarie cu sotia, cu aceeasi masina... Asta chiar e o experienta”, spune Dani Otil.
Desi infatisarea noului KTM X-BOW R este specifica masinilor de curse, aceasta poate fi inmatriculata cu usurinta si poate circula pe orice drum din Romania si din alte tari.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

Timp de 4 zile prin muntii, padurile si campiile din Portugalia, participantii la BP Ultimate Rally Raid au parcurs sute de kilometri. Riderii au pilotat pe ploaie si prin balti adanci, dar si prin soare arzator. Membrii CFMOTO Thunder Racing Team au...

Citeste mai mult