2023 KTM EUROPE ADVENTURE RALLY - Norvegia, 24-28 iulie

2023 KTM EUROPE ADVENTURE RALLY - Norvegia, 24-28 iulie

03.05.2023

KTM EUROPE ADVENTURE RALLY inseamna 3 zile de explorare si descoperire, iar pentru editia 2023, 150 de rideri se vor intrece pe un traseu cu peisaje fantastice in zona Lillehammer, Norvegia in iulie. Aici au fost gazduite in 1994 Jocurile de Iarna Olimpice, asa ca participantii se pot astepta la un peisaj epic nordic cu drumuri cu pietris nesfarsite si rute care vor atrage concurentii de orice nivel. Evenimentul se intinde pe un traseu lung de 180-200 km, unde pilotii inscrisi vor experimenta potentialul maxim al motocicletelor lor KTM. 

Time for KTM EUROPE ADVENTURE RALLY to head north and open the ‘road books’ for Scandinavia!

KTM s-a ocupat de partea de logistic[, precum si de acomodarea concurentilor si confirmarea rutelor. Pasionatii de aventura vor avea de parcurs zilnic in jur de 180 km pe drumuri pline de piertris in stil ‘RALLY’.

KTM a pus la punct si un back-up tehnic in cazul unor probleme nedorite. La eveniment vor fi prezenti ca invitati speciali ambasadori ai brandului austriac.  Multumita sistemului online de pe site-ul oficial KTM, inscrierile se fac acum foarte usor. 

Peisajul norvegian va fi incredibil, iar terenul si geografia locului promit sa defineasca spiritul de ‘aventura’ KTM. 

 

 


2023 KTM EUROPE ADVENTURE RALLY are loc pe 24-28 iulie in Norvegia

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Spyder RT

Echipat cu un motor eficient Rotax 1330 ACE, roadsterul Can-Am Spyder RT raspunde cu precizie la fiecare comanda, fie ca strabati 406 km cu un singur plin sau te bucuri de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare. 2024 Can-Am Spyder RT, un parten...

Citeste mai mult