Olteniax 4 este castigat de KTM, dupa doua zile cu adevarat HARD, la Craiova!

Olteniax 4 este castigat de KTM, dupa doua zile cu adevarat HARD, la Craiova!

12.04.2022

Editia cu numarul patru ajunge la final, iar marele castigator al cursei, de pe meleaguri oltenesti, este Alec Dumitrescu (KTM) – Adrenaline Motorsport.

PLOAIA, ELEMENTUL SURPRIZA AL ETAPEI

Editia 4 avea sa fie cu totul memorabila, in special ziua Prologului unde, pe circuitul OLTENIA RACING PARK, pilotii au avut parte de nisip, mult nisip! Ziua de Duminica, ziua cursei si cea mai importanta, debuteaza cu o scurta ploaie, indeajuns cat sa ude praful si sa condimenteze putin fiecare urcare.

Clasa PRO este castigata de Alec Dumitrescu dupa 2 ore si 9 minute in saua modelului KTM Motorcycles. „Vreau sa ii multumesc lui Bobitza, atat lui cat si echipei din organizare pentru ca mi-au adus aminte de ce inseamna o cursa cu adevarat HARD. A fost pentru prima data cand sunt aici si cu siguranta o sa ma intorc! Nu in ultimul rand multumesc familiei si tuturor celor ce ma sustin!”

Pe locul 2, la doar cateva secunde diferenta este pilotul CSU Stiinta Bucuresti, Alexandru Baleanu (KTM), urmat de Marian Caciula (HUSQVARNA), pilotul DEMENTOR. Top5 il completeaza Paul Fratila (KTM) – Black Ryders Sibiu si Andrei Ionut (KTM) – Free Bike Team Valcea.

DOUA SECUNDE INTRE LOCUL I SI II

La clasa EXPERT locurile 1 si 2 au fost la doar 2 secunde diferenta, cel mai rapid pilot fiind Marius Achim Popovici (KTM) – Top Cross TCS, urmat de Bogdan Butiu “Bobo” (SHERCO) – Black Riders Sibiu. Podiumul are sa il completeze pilotul Master Bike Cluj – Daniel Vechiu (BETA).

Podiumul fetelor este acaparat de motociclistele clubului Master Bike Cluj, Maria Grigoras fiind cea mai rapida, urmata de Mihaela Ionita. Pe locul 3 urca Alexandra Radu. Maria, ocupanta locului I, reuseste sa parcurga intreg traseul, fara penalizari in 2 ore si 19 minute!

Cel mai rapid pilot de la HOBBY este Gabriel Manole (HUSABERG) – ACS Tourmont, urmat de Petrisor Dobre (KTM) – Adrenaline Motorsports. Vasile Burgel (HUSQVARNA) – Master Bike Cluj - completeaza podiumul. Stefan Popa si Alexandru Buculea intra in Top5.

Sorin Racean (KTM) – Haita Deva - obtine victoria la clasa VETERAN, iar pe doi il avem pe Gheorghe Orzan (KTM), pilotul Jitsu Zarnesti. Anton Adrian Olaru (KTM) urca pe locul III. Roth Constantin si Marius Petre Caracas intra in Top 5.

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Traxter XT HD9

2024 Can-Am Traxter XT HD9 - un aliat pe care te poti baza pentru sarcini utilitare in medii off road greu de accesat  Side-by-side-urile din gama Can-Am Traxter sunt recunoscute pentru capacitatile lor extraordinare indeosebi in plan utilitar....

Citeste mai mult