2022 KTM 890 ADVENTURE

2022 KTM 890 ADVENTURE

12.05.2022

KTM 890 ADVENTURE ofera caracteristicile sportive specifice gamei Adventure pentru a livra performanta dincolo de asfalt! Acest adventure tourer impresioneaza prin putere si manevrabilitate usoara si dispune de suspensii ajustabile si tehnologii orientate catre rider.

Motorul 889cc, 2 cilindri, 4 timpi din dotarea lui KTM 890 Adventure a primit pentru sezonul 2022 o serie de optimizari care se reflecta printr-o crestere semnificativa in termeni de putere si cuplu. Imbunatatirile aduse la nivel de electronica si evacuare se supun celor mai stricte norme de emisii. Intervalul de service este la 15000 km. Un alt beneficiu consta in consumul redus de combustibil. Aveti toate motivele sa va bazati pe acest adventure bike din familia KTM Motorcycles pentru calatorii pe distante lungi.

Din punct de vedere al geometriei per ansamblu, motocicleta KTM 890 Adventure a fost dezvoltata pentru a asigura o manevrabilitate usoara si confort la parcurgerea de kilometri intregi. Designul include un cadru din otel rezistent si usor, iar inovatiile de inginerie sunt axate pe reducerea greutatii si pentru dimensiuni compacte. Subcadrul are o constructie mai solida si este mai usor fata de modelul predecesor. Subcadrul trellis din otel este compact, usor si puternic, ceea ce inseamna ca este capabil sa duca un pasager si bagaje in cele mai dure conditii de pilotare si aventura extrema. In plus, bratul oscilant a fost precis optimizat pentru rigiditate si stabilitate optima, precum si pentru a oferi caracteristici de flexiune excelente. Bratul oscilant de o lungime relativ lunga contribuie la tractiune, stabilitate si face parte din setup-ul la nivel de suspensie. Jantele spitate 21 inch pe fata si 18 inch pe spate au fost special dezvoltate. Rotile heavy-duty usoare vin cu optiunea TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) si livreaza manevrabilitate atat pe strada, cat si dincolo de asfalt.

KTM 890 Adventure detine suspensia WP APEX de inalta calitate pentru a face fata tuturor provocarilor. Atunci cand porniti in aventura, sunt multe variabile care pot influenta performanta de manevrare: greutatea riderului, bagaje extra, volumul de combustibil, un eventual pasager. KTM 890 Adventure beneficiaza de posibilitatea reglarii suspensiei, astfel incat va face fata cu brio oricarui scenariu, conditii si situatii de riding. Rezervorul are o capacitate de 20 litri.

Alte dotari standard: ghidon ajustabil in sase pozitii diferite, frane pe discuri puternice, scarite pentru picioare, sa ajustabila din doua piese, parbriz inalt pentru protectie maxima impotriva vantului, display TFT color 5 inch, lumini LED, sisteme de asistenta pentru pilot (ABS, ABS la viraje, Offroad ABS, mod Rally, controlul tractiunii - MTC, mod Offroad Ride), pornire electronica.

Gama de motociclete KTM este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

Pachetul de servicii KTM la 2024 ISDE

Dupa succesul din anii anteriori pe circuit, KTM extinde din nou Pachetul de Service ISDE pentru raceri. 2024 FIM International 6 DAYS Enduro (ISDE) va avea loc pe teritoriul de acasa al lui Josep Garcia, in orasul de nord-vest Silleda, Spania, intre...

Citeste mai mult