Kawasaki W800 Cafe Style ramane doar la japonezi

Kawasaki W800 Cafe Style ramane doar la japonezi

25.01.2011

Tot japonezii sunt cei mai fericiti si de aceasta data. Kawasaki a pus pe lista sa cu noutati si un model imbunatatit al lui W650, adica W800, astfel ca amatorii de motociclete cu aer clasic din Europa au toate motivele sa astepte cu nerabdare sezonul cald. Pentru piata japoneza, insa, Kawasaki pregateste o versiune usor sportiva, W800 Cafe Style care se va diferentia prin stilul sau usor provocator.

Cei care vor admira modelul Cafe Style W800 vor remarca imediat carenajul aerodinamic si saua monopost, aceste doua modificari esentiale aduse modelului de motocicleta Kawasaki fiind cele mai evidente. Pe aceeasi lista a schimbarilor suferite sunt trecute si culorile, care au un rol deosebit in crearea imaginii mai dure a noii motociclete.

Din pacate, modelul W800 Café Style va fi distribuit deocamdata doar pe piata din Japonia, iar in acest moment nu se stie daca va ajunge si in Europa. Nu este pentru prima oara cand piata nipona se bucura de modele reusite, facandu-le in ciuda europenilor. Asa cum procedat si cei de la Suzuki care nu i-au permis motorului GS 1200S sa depaseasca granitele Japoniei.
.. Pacat.

Te-ar putea interesa si:

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambel...

Citeste mai mult