Pregatiri pentru Kardzhali Offroad Fest

Pregatiri pentru Kardzhali Offroad Fest

13.03.2018

Raliurile Balkan CUP 2018 includ trei evenimente dedicate entuziastilor off road. Primul se desfasoara intre 16-18 martie, iar celelalte doua – Zagora Trophy si Ruse Networx, sunt programate pentru 22-24 septembrie, respectiv 27-28 octombrie. Proiectul „Kardzhali 4x4” se datoreaza initiativelor lui Atanas Arabadjiev si a lui Stoyan Francov cu sustinere din partea Plamen Kinexa.

Pregatiri pentru Kardzhali Offroad Fest - utv

Peste cateva zile va avea loc Kardzhali Off Road Fest 2018, unde rideri din Bulgaria, Romania, Grecia, Turcia etc. sunt invitati sa concureze la categoriile:

Rally Off-Road – trasee pentru incepatori si vehicule fara trolii

Hard Trophy – trasee cu grad ridicat de dificultate pentru piloti cu experienta

Standard Trophy – raliuri de masini de serie fara tuning si troliu.

Tourist Class – trasee usoare, fara presiunea timpului.

Buggy – pot participa toate modelele Buggy, UTV, SSV.

 Pregatiri pentru Kardzhali Offroad Fest - utv

Prima etapa dedicata concurentilor la categoria Hard Trophy, cea din data 16 martie, se intinde pe 30 km, fiind urmata a doua zi de raliul pe distanta de 50 km si de o proba speciala – Super Special Stage de doar 2 km in ultima zi de concurs.

Traseul consta predominant in zone care impun coborari si urcusuri pe teren accidentat, stancos, dar si traversari de albii de rauri.

Pregatiri pentru Kardzhali Offroad Fest - utv

La categoriile Rally Off Road si Standard Trophy, riderii vor avea de parcurs probe pe distante de 90, 100 si 4 km in cele trei zile.

Aruncand o privire asupra listei de participanti si a vehiculelor, am tras concluzia ca la categoria de UTV-uri, adversarii principali sunt modelele Can-Am Maverick 1000, Polaris 900 S RZR, Polaris 1000 RZR. In aceste conditii, este greu de crezut ca riderul Stefan Stefanov si co-pilotul Teodora Stefanova au vreo sansa sa se califice la bordul modelului Buggy Vromos.

 Pregatiri pentru Kardzhali Offroad Fest - competitie

Competitia ENDURO X-Cross Kardzhali 2018 are loc tot in intervalul 16-18 martie pe trasee cu obstacole naturale si artificiale, pe drumuri forestiere si in zone de campie, orientarea facandu-se prin intermediul GPS-ului si a marcajelor puse de organizatori (cluburile sportive „Top Enduro” si „Club 4 x 4 Adventure”).

Te-ar putea interesa si:

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. Evenimentul a...

Citeste mai mult