Investitie 12 milioane de la Piaggio

Investitie 12 milioane de la Piaggio

02.11.2009

Roberto Colaninno, actualul presedinte al Grupului Piaggio, a anuntat recent noul plan de revigorare dedicat istoricei marci italiene Moto Guzzi, noi modele urmand sa fie lansate in intervalul 2011-2013 datorita unei investitii de 12 milioane de euro.

Dupa o perioada agitata plina de incertitudine, compania mama a cedat presiunii angajatilor hotarand ca productia motocicletelor Moto Guzzi sa ramana in sarcina vechii fabrici din Mandello, numai departamentul de cercetare si dezvoltare urmand sa fie mutat la centrul Piaggio din Noale.

Grupul Piaggio doreste astfel sa transmita ca intentioneaza sa mentina Moto Guzzi in prim-planul industriei moto mondiale, tinand cont si de istoria bogata plina de suisuri si coborasuri a uneia dintre cele mai celebre companii italiene producatoare de motociclete din lume.

Moto Guzzi se poate lauda in prezent cu 3.500 de motociclete realizate pe an si spera sa mareasca aceasta cifra pana la 4.500 de unitati in 2010.

Sursa: Motoflash

Te-ar putea interesa si:

Kawasaki introduce noile modele de SxS-uri RIDGE

Producatorul japonez aduce in sezonul 2024 noua sa propunere pe segmentul de side-by-side-uri sport-utilitare, gama de modele Kawasaki RIDGE. Noile vehicule sunt construite atat pentru agrement, cat si pentru munca si livreaza confort sporit la pilot...

Citeste mai mult