Trei premii prestigioase pentru BRP

Trei premii prestigioase pentru BRP

07.04.2021

BRP a incheiat anul 2020 obtinand trei locuri pe podium la Good Design USA Awards.

Premiile pentru design si inovatie au fost acordate urmatoarelor produse:

  • 2020 Sea-Doo GTI – modelul GTI din familia de skijeturi Sea-Doo se remarca nu doar prin atributele tehnice inalte, ci si prin aspectul modern, gandit special pentru a pune in valoare potentialul pasionatilor de sporturi nautice.

  • 2020 Can-Am Spyder RT – roadsterul din gama Spyder a atras atentia juriului prin atentia la detalii si designul creat pentru un plus de confort la pilotare.
  • 2020 Ski-Doo Expedition Xtreme – snowmobilul de fata promite sa fie la inaltime din orice punct de vedere, atat ca performanta in conditii extreme, cat si din punct de vedere al dotarilor si confortului.

Declaratia oficialilor BRP: “Suntem incantati ca am castigat 13 premii in 2020. Este un rezultat urias pentru intreaga echipa. Foarte multe persoane s-au refugiat in ultima perioada in outdoor cu ajutorul produselor Bombardier si dorim ca acest trend sa continue si in 2021” (Denys Lapointe, Vice-Presedinte Senior, departamentul Design, Innovation & Creative Services din cadrul BRP).

Te-ar putea interesa si:

Billy Bolt, de neoprit si in Romania – etapa 4 din Campionatul Mondial de SuperEnduro 2024

Marele Premiu al Romaniei a facut senzatie pe BTArena – Cluj si cu siguranta va ramane in istorie nu doar pentru debutul SuperEnduro-ului in tara, cat si pentru drama traita de piloti la fiecare colt al traseului – Motoclub-ul Haita Deva a reusit...

Citeste mai mult