HUSQVARNA castiga prima etapa de HARD ENDURO a sezonului!

HUSQVARNA castiga prima etapa de HARD ENDURO a sezonului!

05.04.2022

Sambata a avut loc prima etapa regionala de hard enduro HECS Signature si, asa cum era de asteptat la prima etapa din acest sezon, a fost si cursa unde fiecare soprtiv si fiecare muschi al corpului a aflat ca a inceput sezonul de hard enduro. Concursul s-a desfasurat la Sadu - Sibiu, traseu recunoscut pentru dificultate. Pe o ploaie torentiala s-au aliniat la START clasele PRO, Expert, Veterani si Hobby. Traseele au fost diferite ca lungime, dar si ca greutate, in functie de clasa. ATH MOTO nu a lipsit de la eveniment, fiind un sustinator activ al sportivilor pasionati de hard enduro si motocross. 

DISTRACTIA A PRIMAT LA HECS

Castigatorul Hecs 2022 a fost Rienk Tuinstra. Riderul de la Enduro Riding Sibiu, care a ales ca motorizare Husqvarna, spune ca ziua a fost distractiva: „Anul acesta am avut parte de ploaie, totusi ziua a fost perfecta si distractiva!”.

Locul al II-lea al clasei PRO a fost castigat de Varga Zsolt, tot pe o Husqvarna, care a reusit spectaculos sa-si revina dupa ceva probleme inca de la inceputul cursei:„Pe prima urcare am rupt maneta de ambreiaj. Am avut noroc ca un spectator mi-a imprumutat alta si am putut continua. Am reinceput cursa pentru a recupera pozitiile pierdute. De pe ultimul loc am reusit sa ajung pe locul 2! Am avut parte de antrenamentul perfect. Traseul a fost pe masura: tehnic, urcari grele, deci ne-a solicitat la maxim!”.

Pe podium a urcat si Raul Patrau cu a lui motocicleta KTM: „Am avut parte de un traseu sustinut, fara portiuni de viteza, doar sus-jos de la start pana la finis, iar ploaia ne-a facut sa resimtim si cea mai mica radacina. Pe final de cursa am reusit sa-l depasesc pe Dani Iulian, ceea ce mi-a adus clasarea pe podium”.

VETERANII SUNT FORTA!

Sezonul 2022 de HARD ENDURO a fost deschis in mare forta si de veteranul acestui sport, Stroisteanu Bart, MasteeBike Cluj, si a lui focoasa rosie GASGAS: „Am a vut parte de ploaie de la START pana la Finis, un traseu foarte intens, greu, marca HECS. Nu am avut probleme, decat cu radacinile ude. Acum nu imi ramane decat sa ma recuperez dupa cursa, sunt putin cam sifonat!”.

Pe podiumul veteranilor au urcat si Petru Ilie si Roth Constantin, ambii piloti ai clubului Black Ryders Sibiu.

Clasa EXPERT a fost adjudecata de Denis Savu, Locul I, Guiman Gheorge Alexandru, locul II, si Nistor Ovidiu Iulian, locul III.

Felicitari baieti! Ne dam intalnire la urmatoarea competitie care este in weekend, la Craiova, la Hard Enduro OlteaniaX!

 

Foto Credit: Transylvania Enduro

Te-ar putea interesa si:

ATV CFMOTO CFORCE 450S 2023

ATV-ul CFMOTO CFORCE 450S poate fi un companion extraordinar mai ales pentru riderii incepatori, avand toate calitatile necesare pentru o experienta de riding sigura si placuta: este manevrabil, ofera stabilitate pe teren accidentat si vine echipat s...

Citeste mai mult