Givi trece pe telecomanda

Givi trece pe telecomanda

15.03.2011

Telecomanda ne guverneaza viata. Avem nevoie de ea cand deschidem televizorul, o actionam cand pornim masina, asa ca de ce nu am folosi-o si pentru a da in laturi capacul unei cutii. Cei de la Givi s-au gandit la aceasta posibilitate si au scos pe piata un accesoriu de acest fel. De acum, chiar daca aveti mainile ocupate, topcase-ul se acceseaza foarte rapid si usor cu ajutorul unei telecomenzi. Daca aveti nevoie de portbagaje si genti, consultati cu incredere gama de produse diversificata! 

Cu nume inspirat din lumea robotilor, dispozitivul E113S este un accesoriu util si practic in special pentru cei care folosesc echipamentele Givi in oras. E113S poate controla electronic, prin intermediul  bateriei vehiculului topcase-ul E55. Potrivit motoblog,it, pretul de vanzare al unui asemenea set de control la distanta este de 68 de euro.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Racing Team concureaza la Moto2 si Moto3 in albastru, negru si fucsia

In 2023, CFMOTO a cucerit doua podiumuri, iar pentru 2024, obiectivele sunt si mai ambitioase: sa lupte pentru victorii si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si al lui Izan Guevara in Moto2 si alaturi de David Alonso si Joel Esteban in Moto3.  ...

Citeste mai mult
Taguri