Gama 2021 Can-Am Maverick X mr

Gama 2021 Can-Am Maverick X mr

24.07.2020

Familia de SSV-uri sport specializate pentru zone cu noroi inalt este reprezentata in line-up-ul Can-Am 2021 de modelele MAVERICK X3 X MR TURBO, MAVERICK X3 X MR TURBO RR si varianta cu 4 locuri MAVERICK X3 MAX X MR TURBO RR. La ora actuala, aceste vehicule side-by-side de noroi Bombardier ridica stacheta in industrie prin performanta si putere de top.

MAVERICK X3 X MR TURBO este un SSV Can-Am echipat cu motor Rotax ACE, 900cc, supraalimentat, 3 cilindri in linie, racire cu lichid, EFI si prevazut cu filtru de aer de inalta performanta. Livreaza 120 cai putere. In afara motorizarii Turbo, modelul de fata vine inzestrat cu control la acceleratie iTC (Intelligent Throttle Control), transmisie Quick Response System X (QRS-X) CVT (trepte L / H / N / R / P), cu flux de aer inalt si sistem de esapament strategic pozitionat. Pachetul standard include diferentialul frontal blocabil cu tehnologie exclusiva Smart-Lok. Riderul poate alege intre modurile de tractiune selectabile 2WD / 4WD cu diferential frontal blocabil si / 4WD MUD / 4WD TRAIL. Tehnologia Smart-Lok a fost dezvoltata in colaborare cu TEAM Industries, lider pe piata. Vehiculul de fata are latimea 64-inch, aspect important daca pe traseu intalnesti zone inguste pe unde multe alte modele cu greu se pot strecura. Lista de dotari este completata de servodirectia DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering).

MAVERICK X3 X MR TURBO RR impresioneaza prin puterea maxima de 195 CP. Cu o cursa a suspensiei de 559mm, tehnologie Smart-Lok si modul 4WD MUD, anvelope 30-inch IPT Cryptid si jante aluminiu 14-inch cu beadlock, acest side-by-side Can-Am poate depasi limitarile terenurilor dificile, cu noroi si apa adanca. Motorul Rotax ACE, 900cc, turbocharged, 3 cilindri, racire cu lichid si intercooler integrat vine cu filtru de aer de high-performance si radiator repozitionat pentru performanta sporita. Amortizoarele moderne FOX† 2.5 PODIUM Piggyback cu QS3† contribuie la o experienta optima de riding in off road. Un alt avantaj consta in dotarea cu troliu sintetic 2041 kg, un accesoriu esential in situatiile critice pe traseu.

MAVERICK X3 MAX X MR TURBO RR este varianta care poate acomoda un pilot si trei pasageri in conditii de confort, un model destinat adevaratilor aventurieri off road si celor care nu dau inapoi in fata unei doze sanatoase de adrenalina.

Te-ar putea interesa si:

Accesorii utile pentru echiparea ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am 

Performanta ATV-urilor si a side-by-side-urilor Bombardier este binecunoscuta, motiv pentru care aceste vehicule 4x4 de teren reprezinta o alegere populara in randul pasionatilor de off-road. Riderii au la dispozitie o paleta vasta de echipamente si ...

Citeste mai mult