Echipamente KTM PowerWear pentru un rider pasionat de aventura si touring

Echipamente KTM PowerWear pentru un rider pasionat de aventura si touring

16.08.2022

Cand vine vorba despre colectiile KTM PowerWear, abordarea este unica: echipamentele moto sunt concepute cu un focus central asupra functionalitatii. Fiecare accesoriu este creat cu o misiune specifica si este executat perfect multumita materialelor de cea mai buna calitate si cu un design excelent pentru a fi potrivit la pilotarea unei motociclete KTM.

In colectia de strada KTM PowerWear, veti gasi absolut orice aveti nevoie ca rider supermoto, de circuit, urban, adventure, sport sau travel. Creata de KTM si imbunatatite cu piese exclusive dezvoltate in colaborare cu alte branduri de top - ca de exemplu jacheta Alpinestars ELEMENTAL GTX TECH-AIR JACKET, casca Shoei X-Spirit III si castile Schuberth C4 PRO, aceasta serie de echipamente KTM oficiale ofera optiuni pentru toti riderii pe doua roti, indiferent cat de extrema este plimbarea. Purtând la fiecare iesire echipamente moto adecvate, sunteti protejat in cazul unui impact nedorit. 

Nimeni nu poarta echipamentele KTM PowerWear din intamplare, ci ca o alegere deliberata si intentionata care reflecta atitudinea READY TO RACE a pilotarii unei motociclete KTM. In afara de echipamentele de riding functionale, veti descoperi o paleta diversificata de imbracaminte casual pentru barbati, femei si copii, precum si accesorii variate pentru fanii adevarati ai brandului austriac. In continuare, va prezentam cateva echipamente moto special gandite pentru un rider pasionat de aventura si calatorii pe distante lungi.

Din categoria de geci moto KTM, un model de geaca softshell rezistenta la apa care se face remarcat este KTM TWO 4 RIDE JACKET. Jacheta ofera confort crescut datorita ventilarii optime si este prevazuta cu protectii integrate pentru umeri si coate. Include un guler inalt cu gluga integrata. Snur elastic reglabil pe ambele parti. Inchidere reglabila la incheietura cu Velcro. Mai multe buzunare interioare si exterioare. Design extrem de usor si stabil. Inchidere cu fermoar pe guler. Buzunar pentru protectie spate optionala SAS-TEC.

KTM C4 PRO HELMET - o casca flip-up de inalta calitate conceputa pentru touring. Sistem de ventilatie excelent. Printuri reflectorizante pentru un plus de siguranta. Greutate usoara datorita carcasei din fibra de sticla. Protectie optima datorita stratului EPS. Potrivire perfecta datorita celor doua marimi de carcasa diferite. Microblocare cu clichet. Sistem anti-rostogolire. Interior detasabil si lavabil, antibacterian. Material interior Shiny Tex. Vizor cu mecanism inovator. Vizor soare integrat. Aerodinamica de inalta performanta. Aceasta casca moto KTM este conceputa in exclusivitate pentru KTM de Schubert. Difuzor si microfon cu antena integrate.

Cizme KTM ANDES V2 - aceste cizme touring vor asigura intotdeauna cea mai buna protectie, chiar si atunci cand sunteti in mijlocul unei furtuni puternice. Membrana 100% waterproof livreaza protectie garantata in conditii extreme de vreme si respirabilitate imbunatatita, la care contribuie si o captuseala din poliamida cu uscare rapida. Cizmele au un design gandit ergonomic si o captuseala textila pe tija pentru un confort optim pe distante mai lungi. Confortul la purtare este sporit de zonele flexibile in stil acordeon pe fata si spate pentru a produce libertate maxima de miscare. Acest model de cizme moto KTM barbatesti a fost creat exclusiv pentru KTM de catre Alpinestars.

KTM TOURRAIN WP GLOVES - manusi moto de inalta performanta, concepute pentru touring.

Gama de echipamente moto este disponibila si pe ATVRom Pitesti

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult