Dainese lanseaza echipamentul Valentino Replica

Dainese lanseaza echipamentul Valentino Replica

23.03.2009

Renumitul brand italian Dainese sarbatoreste al 13-lea an de colaborare cu Valentino Rossi printr-o linie speciala de echipamente denumita Valentino Replica.

Combinezonul este realizat din piele de cangur si are protectii exterioare de titan in zona umerilor si a coatelor dar si slidere exact ca pe combinezonul lui Rossi. Acesta este realizat in coloristica specifica albastru/galben fluorescent, singura diferenta majora fiind lipsa logo-urilor sponsorilor.

Din aceeasi gama fac parte si ghetele si manusile Valentino Replica. Ghetele sunt realizate din pielea foarte dura si rezistenta D-Stone si folosesc sistemul intern de protectie D-Axial, proiectat chiar de Rossi. Manusile sunt de top si au protectii din carbon si kevlar dar si straturi duble de piele in palma .

Sursa: www.motoflash.ro

Te-ar putea interesa si:

EDITIE SPECIALA: VESPA 140 DE ANI DE PIAGGIO 

Vespa celebreaza aniversarea Piaggio de 140 de ani, introducand una dintre cele mai exclusive versiuni vreodata a celui mai indragit scuter din lume. Deja aflat la mare cautare printre colectionari, acest scuter Vespa Special Edition va fi disponibil...

Citeste mai mult