Balkan Off-Road Cup 2021, 4-6 iunie

Balkan Off-Road Cup 2021, 4-6 iunie

03.06.2021

Runda a II-a din Campionatul National de Off-Road din Bulgaria se desfasoara intre 4 si 6 iunie. In acest an, la raliurile de la Varna participa concurenti din mai multe tari: Bulgaria, Romania, Grecia, Turcia, Italia si Kazakhstan. Organizatorii sustin ca au creat cele mai rapide trasee pentru vehicule de Rally Raid si UTV, iar cei inscrisi la categoria Expert vor avea drept provocare de strabatut cele mai dificile si noroioase zone.

CFMOTO Romania Racing Team va fi prezent la a doua runda a Campionatului National de Off-Road - Cupa Balcanica Off-Road 2021. Vehiculul de concurs, un side-by-side CFMOTO Z10, este „amenintat” cu trasee offroad pline de obstacole. 

Anul acesta, datorita numarului mare de concurenti, se vor organiza doua zone de bivuac (Trophy & Rally), la mica distanta una fata de alta. Cele 60 de echipaje inscrise au de acoperit mai mult de 1000 km in trei zile. Raliul se afla, de asemenea, in calendarul Federatiei de Automobilism din Bulgaria.

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

 14-15 IUNIE - PARCUL FAGET MIOVENI, ARGESE timpul sa dai restart distractiei si sa te pregatesti pentru a doua intalnire epica la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Doar imagineaza-ti... esti acolo, chiar acum! Ai lasat biroul si simti deja iar...

Citeste mai mult