Culori noi pentru scuterele Kawasaki

Culori noi pentru scuterele Kawasaki

07.09.2018

Modelele de scutere Kawasaki J300 2019 si J125 2019 vor fi disponibile cu noi scheme de culoare.

 

 

Lineup-ul de scutere al constructorului Kawasaki beneficiaza de un design grafic inspirat de motocicletele Supersport ale producatorului japonez si ies in evidenta in orice context, nu doar prin estetica deosebita ci si prin specificatiile tehnice inalte care le recomanda drept o alegere isteata din partea riderilor urbani in permanenta miscare.

Schemei de culoare Metallic Flat Anthracite Black / Candy Flat Blazed Green deja prezente in gama i se vor alatura combinatiile de culoare Khaki / Metallic Moondust Gray.

 

 

Printre caracteristicile cele mai importante ale scuterelor Kawasaki J125 si J300 din sezonul 2018 se numara motorizarea 125cc, respectiv 299cc pe injecție, 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve SOHC, sistemul modern de suspensii (suspensie fata cu furca telescopica de 37mm si suspensie spate cu 2 amortizoare, reglabile in 5 pozitii), sistemul de pornire electric, cutia de viteze automata CVT si sistem ABS. De asemenea, modelele J125 si J300 dispun de un compartiment de depozitare spatios sub sa, au rezervor de combustibil de 13L si o instrumentatie de bord cu ecran LCD care contine toate informatiile necesare pentru deplasari lipsite de griji (vitezometru si turometru analog, ecran parcurs, ceas, nivel carburant, temperatura lichidului de racire).

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

Limitat la doar 100 unitati construite manual, modelul 2024 KTM RC 8C aduce nivele de performanta fara precedent pe circuit, alaturi de credentiale READY TO RACE pentru a concura la Grand Prix. KTM RC 8C este alimentat de un motor 889 cc parallel-...

Citeste mai mult