Motocicleta CFMOTO 450CL-C este un excelent partener pentru strada!

Motocicleta CFMOTO 450CL-C este un excelent partener pentru strada!

04.06.2024

450CL-C se face remarcat de la prima vedere prin fuziunea detaliilor cu stilul clasic, combinand designul de cruiser cu spiritul de libertate. Aspectul rafinat al acestei motociclete CFMOTO reprezinta un tribut adus modelelor old-school, iar tehnologia avansata permite o experienta de pilotare la ultimele standarde. Fiabilitatea modelului 450cc paveaza drumul catre calatorii lipsite griji! 

 

 

Look-ul lui 450CL-C captiveaza prin alura retro, pusa in evidenta de capacul meticulos polisat al rezervorului care straluceste ca o oglinda. Placuta de identificare 1989 si logo-ul in inel argintiu fac trimitere la o mostenire fara sfarsit. Rezervorul ultrapolisat este o declaratie de rafinament, reflectand lumea din jur. In completarea esteticii sale deosebite, motocicleta 450cc este dotata cu un far rotund clasic care ilumeaza drumul, in timp ce stopurile integrate creeaza o impresie puternica. 

 

Cu putere maxima de 40.2 CP si un motor calibrat atent pentru cuplu la viteze joase, CFMOTO 450CL-C da o noua definitie performantei pentru cruisere. Plimbarea e pe cat de lina, pe atat de controlata, asigurand riderul ca vibratiile nu vor strica placerea calatoriei. Ingineria moderna este prezenta prin inovatia Gates Belt Drive cu rol in transferul eficient al puterii, in timp ce emana un aer sofisticat. 

 

 

Esapamentul lui 450CL-C produce o nota distinctiva in armonie cu fiecare rasucire de acceleratie. Sistemul de evacuare este infrumusetat cu vopsea ceramica mata rafinata. 

 

CFMOTO 450CL-C ofera un echilibru intre confort si stil. Modelul este dotat cu o sa 690mm din piele tratata cu tehnologia Pinstripe Retro. Imbinand confortul fara egal cu un stil atemporal, fiecare plimbare aduce adevaratul spirit de cruising. Greutatea de 181 kg asigura stabilitate. 

 

Echipata cu furca inversata Φ37 pe fata, motocicleta 450CL-C abordeaza orice drum cu incredere. Monodiscul Ø320mm cu 4 etriere radiale pe fata si discul Ø220 mm pe spate livreaza putere de stopare excelenta. Dispune standard de ABS si TCS.

 

La capitolul inteligenta, 450CL-C este inovator prin faptul ca vine inzestrat cu un display rotund curbat TFT 3.6 inch in stil retro cu memento-uri integrate pentru schimbarea vitezei si stingere. Dotarea optionala cu T-box permite conectivitatea vehicul-telefon, oferind functii ca upgrade-uri OTA, MotoPlay, securitate si caracteristici antifurt, inregistrari de rute si vizualizarea in timp real a informatiilor despre motocicleta via aplicatia CFMOTO RIDE. 

 


Va prezentam punctele-cheie ale motocicletei de strada 450CL-C din gama producatorului CFMOTO!

Te-ar putea interesa si:

2025 KTM 250 SX-F ADAMO EDITION celebreaza un campion

Pentru a celebra succesul lui Andrea Adamo in Campionatul Mondial MX2 2023, KTM dezvaluie modelul KTM 250 SX-F ADAMO EDITION. Dupa o evolutie superba in lupta pentru titlu cu patru victorii moto si 19 podiumuri, KTM sarbatoreste prin aplicarea unor a...

Citeste mai mult