IXS sau colectia "Sa fim vizibili in trafic"

IXS sau colectia "Sa fim vizibili in trafic"

10.02.2012

Sa fim vizibili in trafic. Acesta pare sa fie cuvantul de ordine al celor de la IXS care au pus pe piata o gama de produse prevazute confectionate din materiale intr-o gama de culori care nu trec neobservate pe strada.

Motociclistii au nevoie de echipamente care sa le permita sa fie observati cu usurinta ori de cate ori se deplaseaza pe drumurile publice. De aceea, IXS propun jachete, pantaloni si manusi care pe langa faptul ca sunt impermeabile, confortabile, au mesada si captuseala calduroasa, sunt confectionate din materiale in culori care le fac vizibile in trafic. De asemenea, din gama IXS face parte din jacheta pentru ploaie, al carei pret este de aproape 50 de euro. Manusile au in interior material calduros, intarituri din piele la nivelul degetelor, sistem de prindere Velcro si membrana impermeabila la suprafata.



 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT ABS 2024

Constructorul chinez, CFMOTO, vine cu o propunere tentanta pentru sezonul 2024, alaturand gamei de motociclete de tip adventure un nou model performant, sub forma lui 450MT. Platforma dovedita 449cc cu 2 cilindri in paralel marca CFMOTO a fost tun...

Citeste mai mult