Colectia de toamna Alpinestars Tech Touring

Colectia de toamna Alpinestars Tech Touring

04.11.2014

Desi sunt cunoscuti mai ales pentru echipamentele racing si sport, cei de la Alpinestars au pus pe piata, pentru noul sezon, o colectie de echipamente care vor fi pe gustul pasionatilor de touring. Gama Alpinestars Tech Touring s-a extins, multumind astfel mult mai multe gusturi ale riderilor, specifica alpinestars.com.

Pe lista noutatilor se afla jachetele Long Range 2, Köln, Lucerne. Toate modelele de geci moto barbatesti sunt confectionate din material textil, rezistent la umezeala si care se comporta excelent la temperaturi nu prea prietenoase, asigurand astfel confort maxim pilotului. Jachetele pot fi purtate si pe timp de vara, mesada fiind detasabila. Sistemul de ventilare este optim, iar riderul nu resimte gradele din termometru. Jachetele sunt, de asemenea, prevazute cu protectii hard Bio Armor, in zona umerilor si a coatelor si cu benzi reflectorizante pentru o buna vizibilitate in trafic.

Jachetele Alpinestars se potrivesc foarte bine cu pantalonii din aceeasi gama, care intrunesc aceleasi calitati ca si gecile si care ofera confort maxim pilotului.

Gama de accesorii Alpinestars Tech Touring este disponibila si poate fi achizitionata la un pret special din magazinul nostru.

 


ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO



Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Traxter XT HD9

2024 Can-Am Traxter XT HD9 - un aliat pe care te poti baza pentru sarcini utilitare in medii off road greu de accesat  Side-by-side-urile din gama Can-Am Traxter sunt recunoscute pentru capacitatile lor extraordinare indeosebi in plan utilitar....

Citeste mai mult