CFMOTO Papio, un mini street bike de incredere

CFMOTO Papio, un mini street bike de incredere

06.03.2023

CFMOTO Papio este un mini bike creat in special pentru generatia tanara de rideri in cautare de libertate si distractie, dar poate reprezenta o optiune accesibila pentru orice pilot, indiferent de varsta. 

Motorul pe racire cu aer, monocilindru, in 4 timpi are nevoie doar de 126cc pentru a va conduce catre noi orizonturi. In plus, CFMOTO Papio este o motocicleta practica si usor de intretinut. Motorul pe injectie electronica este incredibil de fiabil, are o greutate redusa si produce maximum 9.4 CP. 
Viteza maxima 90km/h. 
In combinatie cu cutia de viteze cu 6 trepte, ofera o plimbare distractiva. Printre componentele premium se gaseste suspensia fata telescopica cu o cursa de 109mm. Monoamortizorul de pe spate este ajustabil. Franarea se realizeaza fara efort. Etrierul flotant cu doua pistoane pe fata prinde un disc 210mm. Pe spate, etrierul plutitor cu un singur piston se poriveste frumos cu un disc 190mm. 
Franele pe discuri contribuie la o oprire rapida, controlata. 

Siguranta avansata.

In comparatie cu modelele mai vechi, noile anvelope ale lui Papio adauga latime, furnizand aderenta superioara si stabilitate pentru un plus de distractie si siguranta la pilotare. 
Noua generatie de motoare cu 1 cilindru racit cu aer. Beneficiind de un motor complet upgradat 126cc si de sistem fin tunat Bosch EFI, noul model Papio din familia de motociclete CFMOTO ofera cuplu maxim la turatii mai joase ale motorului. Acest motor pe racire cu aer de greutate usoara este castigatorul cand vine vorba de naveta urbana. 

Pachetul include display digital LCD si lumini LED. Lista complexa de featuri transforma modelul Papio in una din cele mai bine echipate si accesibile din punct de vedere al pretului motociclete mini de pe piata. 

Alte caracteristici:

- sa de inaltime 775mm
- rezervor 7 litri
- scheme de culoare: Galaxy Grey, Lemon Green
- roata fata 120/70-12
- roata spate 130/70-12
- jante aliaj
- greutate 114 kg
- dimensiuni (lungime x latime x inaltime): 1,724 × 750 × 995 mm.


CFMOTO Papio este un mini street bike de incredere care furnizeaza maximum 9.4 CP si poate atinge viteza 90 km/ora.

Te-ar putea interesa si:

2025 KTM 250 SX-F ADAMO EDITION celebreaza un campion

Pentru a celebra succesul lui Andrea Adamo in Campionatul Mondial MX2 2023, KTM dezvaluie modelul KTM 250 SX-F ADAMO EDITION. Dupa o evolutie superba in lupta pentru titlu cu patru victorii moto si 19 podiumuri, KTM sarbatoreste prin aplicarea unor a...

Citeste mai mult