CFMOTO 450SR, un entry-level bike competitiv

CFMOTO 450SR, un entry-level bike competitiv

20.01.2023

SR-C21 de la CFMOTO este mai mult de un concept. Cu lansarea lui 450SR, brandul chinez se raportează la nevoile riderilor entry-level și ale celor avansați care au cerințe de performanță mai mari. CFMOTO 450SR (Sport Racing) este alimentat de un motor 450cc cu doi cilindri, DOHC și furnizează 50 cai putere. Reprezintă un sport bike care va impresiona atât pe stradă, cât și pe circuit.

De amintit este accelerația 0-100km în mai puțin de 5 secunde, drept pentru care specialiștii compară unitatea lui 450SR cu una de nivel 600cc. Motocicleta 450SR a fost supusă testelor în tunel de vânt și are o estetică pusă în serviciul performanței. Modelul are un setup foarte sportiv. În plus, moștenește interacțiunea inteligentă rider-vehicul prin dotarea cu display TFT și T-BOX. 

Tehnologia inteligentă AI aduce plăcerea pilotării. Afișajul curbat 5-inch TFT permite navigarea ușoară pentru acces la toate datele necesare. T-box are un modul 4G integrat și senzor 6D, putând realiza interconectarea vehicul-telefon, viziona în timp real poziția vehiculului, kilometrajul etc. 

Șaua de înălțime 795, 785 sau 795 mm și husa mai îngustă le permit riderilor de talii diferite să atingă solul mai ușor. Husa din piele sintetică PVC 45mm este subțire și moale, contribuind la confortul în timpul riding-ului. 

 

Suspensiile sport pe față și pe spate aduc control și stabilitate. Brațul oscilant pe spate și suspensia spate vin conectate de o structură multi-link, utilizată în general de superbike-urile profesioniste pentru a menține stabilitatea la rulare în regim intensiv. 

Designul caroseriei este gândit din punct de vedere ergonomic și previne formarea de curenți de aer pe părți pentru a ajuta la îmbunătățirea stabilității. 


CFMOTO 450SR mai mult de un concept

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

Timp de 4 zile prin muntii, padurile si campiile din Portugalia, participantii la BP Ultimate Rally Raid au parcurs sute de kilometri. Riderii au pilotat pe ploaie si prin balti adanci, dar si prin soare arzator. Membrii CFMOTO Thunder Racing Team au...

Citeste mai mult