White Friday la ATVRom 10 - 13 februarie

White Friday la ATVRom 10 - 13 februarie

09.02.2023

A inceput White Friday! Bucura-te de aventura pe atvrom.ro!
La ora la care citesti, campania e deja activa! Intra rapid pe site si vezi ce surprize a pregatit ATVRom pentru iubitorii de aventura si senzatii extreme. Stocurile sunt limitate!
„Te-ai plictisit de aglomeratie? Ia-o pe drumul tau!” este mesajul campaniei de White Friday, in 2023. Provocarile pentru rideri se tin lant, iar ofertele sunt cu miile in perioada 10 - 13 februarie pe atvrom.ro.

Iti dam si cateva ponturi, poate iti sunt de folos. Daca-ti plac ATV-urile sau SXS-urile, atunci trebuie sa stii ca discounturile depasesc 1000 euro.

Daca iubesti aventura pe doua roti, aici surprizele sunt si mai mari, discounturile ajung pana la 2001 euro.

Mai mult decat atat, unele motociclete de enduro, pe langa reducerile de pret, au si cate un voucher in valoare de 1000 de euro, pe care il poti folosi pentru achizitia de echipamente si accesorii.

Un alt pont este ca gama CFMOTO va avea, in White Friday, 5 ani GARANTIE. Nu au fost uitati aventurierii care iubesc roadster-ele, nici pasionatii de vara, de soare, apa si skijeturi, si nici cei care aleg eficienta in trafic si prefera scuterele.

Arunca un ochi si pe accesorii, au pana la 20% reducere, iar echipamentele pana la 30%. 
4 zile de oferte, 4 zile de cumparaturi, 4 zile in care sa-ti iei tot ce ai nevoie pentru plimbarile  tale, la preturi deloc de neglijat.

Ca de fiecare data, ATVRom isi anunta clientii ca vor avea o experienta unica pe site, mai ales ca, de curand, a venit cu o platforma noua si mult imbunatatita.

„Garantam clientilor nostri seriozitate, un site usor de folosit, promotii si oferte din plin. Ne asteptam, ca de obicei, la o perioada destul de aglomerata, dar ii asiguram pe clientii nostri ca ne vom ocupa de fiecare in parte, chiar daca nu reusesc toti sa ia legatura cu un reprezentant vanzari. Ii asiguram pe toti cei care plaseaza o comanda ca vor fi contactati telefonic, iar in cel mai scurt timp, revenim pentru finalizarea tranzactiei”, ne asigura directorul de vanzari ATVRom, Mircea Comana.

Asadar, White Friday in weekend, iti uram spor la cumparaturi!
De White Friday, alege sa mergi pe drumul tau!


Gama CFMOTO va avea, in White Friday, 5 ani GARANTIE

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult