Scuter electric Yadea C-line

Scuter electric Yadea C-line

22.06.2020

Cel mai celebru brand de vehicule electrice pe două roți, Yadea, redefineste mobilitatea urbana ducand evoluția tehnologică cu un pas înainte. Yadea C-line este un scuter electric care beneficiază de ultimele avansuri tehnologice, cu un design pe masura, oferind astfel pilotului o experiență de riding inedita. Printre dotările principale se pot regăsi o mufă usb pentru încărcarea smartphone-ului, sistem de pornire electric prin apăsare de buton, un display digital luminos, stopuri cu design futurist ce combină perfect simtul estetic cu siguranța, mâner de sprijin pentru pasager din aliaj de aluminiu, frâne eficiente, dar foarte silențioase și un buton de parcare precum cel al mașinilor. Datorită vitezei constructive de 45km/h, scuterul de fata poate fi condus cu permis de categoria B, AM, A1, A2 și A.

In cazul in care doresti să înlocuiesti mașina cu un mijloc de transport mai practic și distractiv, atunci Yadea C-line este alegerea potrivită!

Caracteristici standard: motor 1200W, baterie 48V 28 AH, detașabilă, autonomie 60 de km, frâne eficiente și silențioase; greutate 80kg; buton mod parcare; display LCD; faruri și stopuri pe LED; priză USB, pornire electrica.

Caracteristici baterie: tipul de baterie este Lithium; timpul de incarcare este de 5-6 ore; durata de viata este de 800 de incarcari pentru cicluri totale de incarcare (daca o data se incarca 30%, ciclul total se considera atunci cand se incarca inca 70%).

Te-ar putea interesa si:

CCR permite posesorilor de permise categoria B sa conduca motociclete de 125 cc

DECIZIE ASTEPTATA extrem de asteptata. Astazi, Curtea Constitutionala a Romaniei a decis permiterea posesorilor de permise categoria B sa conduca anumite tipuri de motociclete, cu transmisie automata, cu cilindree maxima de 125CC si putere maxima de ...

Citeste mai mult