BRP, premiat cu 6 distinctii Red Dot

BRP, premiat cu 6 distinctii Red Dot

01.08.2018

Anul acesta, producatorul canadian BRP a demonstrat inca o data ca face parte din titanii industriei pe segmentul powersports - in acest caz, skijeturi. Printre altele, o dovedesc si multiplele premii pentru cel mai bun design de produs Red Dot, distinctia suprema in domeniu pentru munca asidua si creativitate.

Juriul si-a pus stampila prestigioasa pentru urmatoarele produse marca BRP (ordinea este aleatorie):

  1. Modelul de skijet Sea-Doo SPARK TRIXX 2018

 

2. UTV-ul Can-Am Maverick X3 

3. Modelele UTV Can-Am Maverick Trail
4. Motorul de barca Evinrude E-TEC 150-200hp G2
5. Platforma de snowmobil Ski-Doo REV Gen4
6. Accesoriile LinQ pentru snowmobile Ski-Doo

„Aceste premii demonstreaza prioritatea BRP de a crea produse care inoveaza experienta de pilotare”, a declarat Denys Lapointe, vice-presedinte pe departamentul Design, Innovation & Corporate Image. „In mod constant ne ghidam dupa preferintele clientilor si impingem limitele pentru a oferi o paleta extinsa de optiuni, astfel incat fiecare dispune de modalitati variate de personalizare pentru calatorii de vis”.

In total, canadienilor le-au fost decernate de-a lungul timpului 28 de premii Red Dot. Reprezinta o realizare impresionanta, acest brand bucurandu-se in prezent de notorietate internationala nu doar pentru design, ci si pentru tehnologiile avansate pe care le implementeaza.

Totodata, merita mentionat si faptul ca BRP a fost distins in februarie a.c. si cu Premiul pentru Inovatie din partea Asociatiei de Producatori Maritimi („Innovation Award” - National Marine Manufacturers Association (NMMA)) cu ocazia International Miami Boat Show din Florida pentru modelul de skijet Sea-Doo GTX Limited 2018.

Premiile Red Dot pentru design au debutat in 1955 si se acorda pentru produsele de varf ale industriei, in scopul de a imbunatati experienta utilizatorului si pentru a-i pune pe clienti la curent cu tendintele in domeniu. Un grup de 40 de experti se ocupa de evaluarea produselor pe criterii de inovatie, functionalitate, calitate, ergonomie si durabilitate.

 

Te-ar putea interesa si:

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4 completeaza gama enduro eMTB a producatorului spaniol. Pedigriul de campion in Cupa Mondiala, cadrul de carbon dovedit in curse si cu triunghiul spate pe marime specifica livreaza o manevrabilitate superba pe cele mai du...

Citeste mai mult