Baikal City de la Mac Adam

Baikal City de la Mac Adam

14.10.2011

Cu 8000 de perechi Baikal vandute, cei de la Marc Adam s-au gandit sa aduca imbunatatiri modelului, pentru sezonul 2012. Astfel, acum au aparut manusile Baikal City.

Confectionate din material rezistent si calduros, noile manusi moto barbati model Baikal City sunt ideale pentru scuteristii si motociclistii care nu vor sa renunte la vehiculele pe doua roti nici chiar cand ploaia sau ninsoarea le da batai de cap.

Baikal City sunt prevazute cu captuseala Hyper Loft care pastreaza constanta temperatura mainilor. De asemenea, manusile au in interior membrana Dryzone, cu multiple proprietati: impiedica patrunderea vantului dar in acelasi timp permite ventilarea, ceea ce asigura un confort sporit riderului. Modelul Baikal City are pe degetul mare al manusii stangi, o intaritura care-i permite sa „curete” viziera, precum un stergator de parbriz in miniatura.

Pretul accesoriului este de 80 de euro.

Te-ar putea interesa si:

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4

Bicicleta enduro GASGAS ECC 4 completeaza gama enduro eMTB a producatorului spaniol. Pedigriul de campion in Cupa Mondiala, cadrul de carbon dovedit in curse si cu triunghiul spate pe marime specifica livreaza o manevrabilitate superba pe cele mai du...

Citeste mai mult