Axo-Cross vrea sa faca X-Plosion

Axo-Cross vrea sa faca X-Plosion

05.08.2011

Axo-Cross au iesit pe piata cu o noua colectie de tricouri si pantaloni pentru motocross, X-Plosion. Toate sunt confectionate din materiale moderne, au un design atragator si sunt capabile sa ofere confort riderilor.

Tricourile Mesh X-plosion sunt extrem de confortabile, au captuseala rezistenta in zona coatelor, iar mansetele elastice fixeaza bine tricoul la incheieturi.

Comozi si practici, de asemenea, pantalonii X-Plosion au o croiala care urmeaza forma corpului pilotului si evita disconfortul, asigurand in acelasi timp protectie.

Deoarece niciun echipament moto/ATV nu este complet fara o pereche de manusi, Axo-cross propune modelul X-Plosion confectionat din material rezistent.

Sunt manusi confortabile si nu aluneca de pe ghidon. Toate accesoriile sunt disponibile in variantele de culoare portocaliu si negru, alb si rosu, alb si negru.

 

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult