Vehiculele electrice ale viitorului

Vehiculele electrice ale viitorului

29.03.2018

In prezent, peste doua milioane de automobile electrice ruleaza pe strazile oraselor din intreaga lume si se preconizeaza ca pana in 2025, numarul lor va atinge in jur de 40 de milioane, inlocuind generatiile de vehicule conventionale, conform estimarilor realizate de catre Agentia Internationala pentru Energie (IEA). China si Statele Unite sunt tarile unde modelele de vehicule pur electrice se vand cel mai bine, urmate de Japonia, Canada si tari europene ca Norvegia, Marea Britanie, Franta, Olanda, Suedia si Germania. De fapt, autoritatile norvegiene au in vedere scoaterea de pe piata a autoturismelor pe combustie, in favoarea celor hibride sau 100% electrice intr-un viitor nu foarte indepartat.

Industria automobilistica incepe sa fie din ce in ce orientata spre propulsii alternative, cu emisii zero. Cetatenii romani interesati sa achizitioneze o masina electrica pot solicita statului bonusul de 10.000 de euro. Programul guvernamental Rabla Plus se deruleaza conform calendarului AFM in perioada 26 martie – 28 septembrie si se adreseaza persoanelor fara datorii bugetare. Cei interesati pot afla care este procedura de inscriere citind regulamentul oficial Ordinul Ministerului Mediului nr. 278/2018 publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 250 din 21 martie 2018.

Beneficiarii ecotichetului Rabla Plus (reprezinta o parte din pretul de achizitie a unui autovehicul electric, fiind o subventie nerambursabila) trebuie sa fie domiciliati in Romania, sa nu fie datori la bugetul local; nu in ultimul rand, trebuie sa se inscrie la un producator autorizat pentru cumpararea vehiculului nou pur electric, in continuare sa intre in posesia notei de inscriere si in cele din urma sa achizitioneze modelul preferat de autoturism nou pur electric de la producator.

Tazzari este un constructor italian de automobile electrice fiabile si performante. Gama Tazzari Zero propune modele in conformitate cu standardele in vigoare si se adreseaza unui public cu gusturi rafinate in cautarea unui partener urban de incredere, echipat cu dotari smart si cu estetica moderna, atractiva.

 

Vehiculele electrice ale viitorului - masini electrice

 

Masinile viitorului sunt, fara indoiala, cele electrice si ofera beneficii multiple ca de pilda costurile de utilizare si intretinere reduse.

Automobilele Tazzari Zero City, Tazzari Zero EM2 Space si Tazzari Zero Junior dispun de un motor electric pe inductie si pot atinge o autonomie de pana la 200 km, respectiv 140 km pentru modelul mai mic de 8cp prin intermediul bateriilor litiu eficiente care permit incarcarea repetata si inclusiv cuplarea la prize standard (in acest scop producatorul a implementat tehnologia Easy Charge).

In comparatie cu vehiculele electrice hibride care preiau energie din doua surse si detin „plug-in” pentru alimentare externa, generand emisii CO2 sub 50 g/km, autovehiculele 100% electrice functioneaza pe baza energiei livrate de bateriile reincarcabile – acestea sunt catalogate drept vehicule cu zero emisii nocive.

Primul model electric Tazzari Zero a fost prezentat in 2009 in cadrul Show-ului Bologna Motor si a patruns pe piata la inceputul lui 2010. Nu a durat mult si acestui pionier pe segmentul de vehicule electrice i s-au alaturat si altele (Zero Evo, Zero Special Edition, Zero Speedmaster, EM1 Citysport etc.), compania angajandu-se in ample cercetari pentru a dezvolta produse revolutionare.

 

Vehiculele electrice ale viitorului - rabla plus

 

Autoturismele Tazzari se remarca cu usurinta pe carosabil, putand fi personalizate in functie de preferintele fiecarui sofer cu jante, caroserie si plafon complet costumizabile separat, cu pana la 8000 de configuratii diferite in culori vibrante. Interiorul beneficiaza, de asemenea, de un aspect modern si este integral realizat din piele ecologica lucrata manual cu 15 optiuni cromatice distincte.

Pachetul standard de dotari include un dashboard cu sistem de infotainment integrat, cu bluetooth si USB, suspensii MacPherson, frane pe disc optimizate cu tehnologie avansata de conservare a energiei electrice, plus sistemul ABS pentru o franare controlata in conditii de siguranta si computerul de bord prevazut cu 4 moduri de pilotare.

In concluzie, cei care vor aplica pentru noua SUBVENTIE RABLA PLUS 10000 EUR si doresc sa conduca o masina moderna cu dotari smart si prietenoasa cu mediul inconjurator, vor face o alegere inspirata, de calitate, optand pentru modelul preferat de autoturism 100% electric Tazzari Zero.

Specialistii ATVROM va stau la dispozitie pentru informatii si recomandari in cazul in care aveti in proiect achizitionarea unei masini noi electrice Tazzari Zero.

 

 

Vehiculele electrice ale viitorului - rabla plus

 

Te-ar putea interesa si:

GASGAS la 2024 FIM International Six Days Enduro 

Pentru al treilea an consecutiv, brandul spaniol inchiriaza noi motociclete pentru riderii care vor sa concureze la evenimentul sportiv emblematic - 6DAYS Enduro. Cei interesati vor putea pilota un model 2025 in Spania. In plus, super popularul GASGA...

Citeste mai mult