Can-Am Outlander XT 700 extinde capacitatile off-road!

Can-Am Outlander XT 700 extinde capacitatile off-road!

05.05.2023

ATV-ul Can-Am Outlander XT 700 extinde capacitatile off-road, oferind caracteristici precum Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), troliu 1588 kg, bumpere fata si spate si scut de protectie central.

Modelele Outlander 500/700 s-au alaturat familiei de ATV-uri Bombardier pentru sezonul 2023 si se caracterizeaza printr-o constructie mai buna, performanta crescuta la pilotarea pe teren accidentat, variabil si durabilitate mai mare. Noii lideri Off-Road Livin’ au in dotarea standard mai multe accesorii, fiind pregatiti pentru orice tip de sarcina, indiferent ca este vorba de munca sau recreatie. 

Varianta Outlander XT 700 este alimentata de motorul Rotax 700 care asigura performanta crescuta si necesita mentenanta redusa, datorita noului ambreiaj pDrive. In plus, noua sa ergonomica, garda la sol mai inalta si multiplele solutii de depozitare transforma acest ATV Can-Am intr-un rege al confortului. 

Motorul Rotax ACE, 650cc, 50 CP este inclinat spre spate pentru a furniza un flux de aer mai bun, contribuind astfel la disiparea mai eficienta a caldurii. 
Optiunile de stocare sunt un atu notabil: spatiu de stocare pe fata rezistent la vreme si platorma portbagaj spate, compartiment manusi 4 L cu suport pentru telefonul mobil si incarcator. Acest pachet  mai este disponibil doar pentru versiunea dedicata pentru riding prin noroi, Outlander X MR 700.

Alte trasaturi distinctive pentru Outlander XT 700 consta in echiparea cu diferential frontal autoblocabil Visco-Lok QE, jante 14 inch din aluminiu si anvelope 26 in. XPS Trail Force. Pachetul este completat de franele pe discuri hidraulice puternice, sa si ghidon standard, display digital 4.5 inch, faruri si stopuri LED. 
Capacitate de remorcare 830 kg. Rezervor 19,5 litri. 
Scheme de culoare: Platinum Satin, Neo Yellow. 


Can-Am Outlander XT 700 ofera standard: Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), troliu 1588 kg, bumpere fata si spate si scut de protectie central.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului!

Pilotul CFMOTO Aspar Team a devenit primul lider Moto3 dupa turul final in care a reusit sa depaseasca cinci concurenti pentru a-si adjudeca victoria.  DAVID ALONSO, CAMPION MOTO3 - Riderul CFMOTO Aspar Team castiga Marele Premiu al Qatar-ului...

Citeste mai mult