Back to old version
ATH Racing – pe podium la Sebis Enduro Challenge!

ATH Racing – pe podium la Sebis Enduro Challenge!

28.03.2022

Sambata s-a dat startul primei etape din sezonul competitional 2022, Sebis Extrem Crosscountry, etapa din Campionatul National de Endurocross. Cursa a fost organzata de clubul Lion Racing Team Sebis si au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C si FETE; QUAD-A si C; ATV-A și C si VET-ATV.

Vremea a fost numai buna pentru superdistractie la Sebis. A fost o cursa extrem de asteptata, iar toti riderii au fost dornici sa-si dezmorteasca oasele dupa iarna. Echipa noastra, ATH Racing si CFMOTO, a fost prezenta ca de fiecare data si avem si podium. Dupa ce au facut prima incalzire pe acest an in februarie, la RACE TO HELL, in Italia, martie le-a adus si prima etapa de campionat, in tara.
Alin Bercea castiga locul II la clasa A ATV, Levi Turak, locul 7 la clasa C ATV, iar Nathi Moga obtine si el locul 8 tot la clasa C ATV. Din pacate, Dan Dobra a abandonat dupa un scurtcircuit la ATV. Asadar, se poate spune ca modelele de ATV-uri CFMOTO s-au ridicat din nou la inaltime! 

Dupa cursa, baietii au reusit sa ne povesteasca in cateva cuvinte cum a fost competitia. Nathi Moga: „Cursa a fost superba, se puteau si mai multe portiuni tehnice, in schimb a fost uscat si asta a fost un lucru bun. ATV-ul s-a comportat foarte bine, n-am avut probleme, am reusit sa termin pe locul 8, se putea si mai bine daca nu o gafam intr-un loc unde era cazut un copac si mi-a creat ceva probleme, am pierdut timp. Abia astept urmatoarea cursa”. 

Dan Dobra, dupa o cursa contra cronometru a abandonat din pacate, avand probleme cauzate de un scurtcircuit: „Super atmosfera cu echipa ATH RACING, vremea a fost foarte buna, ATV-ul a mers impecabil, din pacate am smuls un stop care a facut scurcircuit si m-a dus la abandon. Asta e, se mai intampla, astept cu nerabdare urmatoarea cursa”.
Dupa un binemeritat loc doi pe podium, Alin Bercea ne spune ca s-a distrat de minune. „A fost o cursa frumoasa, cu ceva obstacole pe traseu, bolovani, urcari destul de abrupte si tehnice, cateva coborari la fel, un parau... Eu deja imi facusem incalzirea la Race to Hell in Italia, deci pot spune ca am fost pregatit. Sunt pregatit pentru campionat, am tot sprijinul de care am nevoie. Ma bucur ca s-a implementat sistemul de GPS si la etapele nationale, pentru a nu mai exista discutii la final. Per total, sunt mulțumit, tintesc podiumul anul acesta. Sper ca va fi un an cel puțin la fel de frumos ca cel precedent, mai ales ca anul acesta suntem mai multi in echipa si mai bine pregatiti”.

„A fost foarte fain! Ne-am intalnit cu adversarii nostri, Can-am si Polaris, dupa o hibernare de iarna, pe un traseu foarte fain, destul de tehnic, multa viteza, urcusuri, coborasuri, mult praf... O cursa faina!”, spune si Levi Turak.

Felicitari, ATH Racing! Felicitari, baieti!

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se simte „acasa” pe teren accidentat, plin de obstacole, iar imbunatatirile pentru sezonul 2024 se reflecta prin cresterea performantei si un look modern, atractiv, cu doua optiuni de culoare (Magna Red, Tundra Grey). Ave...

Citeste mai mult