Atentie, "Falci" sau doar Shark 600

Atentie, "Falci" sau doar Shark 600

27.09.2011

Mai este putin si 2012 bate la usa, motiv pentru care brandurile de accesorii moto isi prezinta colectiile noi, pentru urmatorul sezon. In lumina reflectoarelor a iesit versiunea Shark 600. Cu acelasi aspect deosebit pe care l-a avut si in anul precedent, Shark are totusi, in noul sezon, un volum redus si pastreaza raportul calitate/pret.

Cu fiecare an care trece, motociclistii devin tot mai pretentiosi in alegerea echipamentelor, motiv pentru care fiecare brand incearca sa vina pe piata cu produse de calitate. Shark 600 este un model de casca moto modern, confectionat din material rezistent, cu o carcasa ce face fata unui impact, dispune de o viziera cu o grosime de 2.2mm, pernute detasabile si lavabile. Cel mai atragator „rechin”este disponibil in doua variante de culoare: QR Code si Track Mat.

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides, plasat pe locul trei dupa a 7-a etapa Dakar 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing a incheiat a saptea etapa a raliului Dakar 2024 pe locul 3. Kevin Benavides concureaza cu o motocicleta KTM model 450 RALLY si se situeaza pe locul al cincilea general in clasamentele provizorii. Colegul de echipa,...

Citeste mai mult