Arai Chaser V Thrill te sperie de nu te vezi

Arai Chaser V Thrill te sperie de nu te vezi

30.06.2011

Tot mai multe modele de casti moto preiau grafica ce seamana foarte mult cu tatuajele rockerilor fiorosi. Noul model Arai Chaser V Thrill White pe care si-a pus semnatura Aldo Drudi nu face exceptie, fiind o adevarata opera de arta din care nu lipsesc capete de morti si alte elemente din acelasi registru sumbru.

Craniile de culoare neagra se simt confortabil pe casca Arai, contrastand puternic cu fundalul alb al carcasei. Stilul este curat, deloc incarcat. Aersirile de culoare neagra sunt foarte bine definite si au pe margine semnatura lui Drudi. Si pentru toate acestea scoateti din buzunar putin peste 600 de euro.

Cine este Aldo Drudi? Un designer caruia ii place sa infrumuseteze tot ce tine de motoare sau echipamente moto. Aventura lui in aceasta lume a designului a inceput in 1980, cand Giancardo Morbidelli i-a incredintat o masina pe care o pilota Graciano Rossi, tatal lui Valentino si careia i-a schimbat aspectul. Si-a pus amprenta pe echipamentele si castile riderilor Marco Luchinelli, Mick Doohan, Manuel Poggiali si Valentino Rossi. Timp de 15 ani, a fost designer la Dainese iar din 2001 pentru brandul Spidi. De asemenea, el are un cuvant de spus cand vine vorba de estetica si promovarea motocicletelor GP ale echipelor oficiale Honda HRC, Ducati Corse, Yamaha si Aprilia.


 

 


 

Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult