Aprilia Tuareg 660

Aprilia Tuareg 660

10.06.2024

Tuareg 660 este aliatul perfect de aventura, oferind performante de referinta in toate conditiile, precum si dotari autentice pentru pilotare offroad. Magia platformei Aprilia 660 este definita de greutatea usoara si eficienta. Sasiul a fost reproiectat pentru a oferi riderului un control maxim pe drum sau in off-road, indiferent daca este asezat sau in picioare, gratie solutiilor tehnice gandite pentru explorare. 

 

AVENTURA PE DOUA ROTI CUM NU AI MAI VAZUT!

 

TEHNOLOGIA APRC contribuie la performanta pura off-road 

Sistemul APRC include 4 moduri de utilizare, dintre care doua personalizabile (unul dedicat utilizarii off-road). ABS-ul poate fi dezactivat la ambele roti sau numai la roata spate. Sistemul APRC este completat de controlul tractiunii, controlul vitezei de croaziera, hartile si frana motorului. Toate sunt accesibile prin intermediul ecranului TFT de 5" cu vizibilitate ridicata.

 

SUSPENSIA OFF-ROAD de cursa mai mare favorizeaza o experienta de riding fara compromisuri

O furca de 43 mm si un monoamortizor cu legatura progresiva, ambele cu o cursa lunga de 240 mm, asigura tractiune in off-road si distractie in locuri in care altii trebuie sa inchida clapeta de acceleratie.

 

MOTOR REGANDIT - comportament nou, acelasi caracter al motorului de 660 

Motorul paralel-dublu ofera acum o putere maxima de 80 CP, un cuplu maxim de 70 Nm si o curba semnificativa la turatii joase. Carterul reduce amprenta verticala, pentru o garda la sol mai mare de 240 mm si o inaltime a seii de doar 860 mm.

 

CADRUL SI SUSPENSIA fac diferenta cand vine vorba de pilotare offroad

Tuareg 660 este fidel traditiei sasiului Aprilia - sinonim cu excelenta - datorita unui nou cadru tubular din otel cuplat cu suporturi din aluminiu si conectat la motor in sase puncte si dispune de un ampatament cu putin peste 1500 mm si o distributie atenta a greutatii.

 

GREUTATE REDUSA 

Cu o greutate, fara lichide, de numai 187 kg, Tuareg 660 stabileste un reper pe segmentul din care face parte in ceea ce priveste greutatea. Inginerii Aprilia au extras toate gramele posibile, echipand aceasta motocicleta Aprilia cu toate elementele esentiale de aventura, incepand cu rezervorul generos de 18 litri. Greutate mai mica = mai distractiv, intotdeauna!

 


Aprilia Tuareg 660 da tonul distractiei pe teren dificil, cu pietris, nisip si apa.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

Timp de 4 zile prin muntii, padurile si campiile din Portugalia, participantii la BP Ultimate Rally Raid au parcurs sute de kilometri. Riderii au pilotat pe ploaie si prin balti adanci, dar si prin soare arzator. Membrii CFMOTO Thunder Racing Team au...

Citeste mai mult