Nu aluneca si nici nu se zgarie

Nu aluneca si nici nu se zgarie

10.08.2010
Orice transporti cu vehiculul SxS trebuie sa ajunga la destinatie in conditii bune. Nu trebuie sa alunece de colo-colo, si, cu atat mai mult, sub nicio forma nu trebuie sa se deterioreze. Pentru a evita asemenea situatii neplacute, este bine ca remorca UTV-ului sa fie prevazuta cu traversa de cauciuc care impiedica  miscarea involuntara a obiectelor.

Confectionata din material rezistent, traversa din cauciuc se muleaza perfect pe suprafata remorcii, nu se deterioreaza dupa primele utilizari si se mentine in stare buna chiar si daca este expusa temperaturilor extreme. Respectivul “covoras” din cauciuc se poate curata foarte usor si nu este nevoie de nicio ustensila atunci cand este montat. Accesoriul costa 49 de dolari si se potriveste pentru modelele 08-09 Yamaha Rhino 660, 00-08 Polaris Ranger, Kawasaki Mule 3010/4010 si Kawasaki Teryx/Mule 610 ori Polaris RZR.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

 14-15 IUNIE - PARCUL FAGET MIOVENI, ARGESE timpul sa dai restart distractiei si sa te pregatesti pentru a doua intalnire epica la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Doar imagineaza-ti... esti acolo, chiar acum! Ai lasat biroul si simti deja iar...

Citeste mai mult