Alpinestars T-Fuel WP, jacheta impermeabila de motociclisti

Alpinestars T-Fuel WP, jacheta impermeabila de motociclisti

23.10.2014

Alpinestars prezinta un nou model de jacheta impermeabila pentru riderii de motociclete, T-Fuel WP. Confectionata din material textil, prevazuta cu intarituri care nu cedeaza la abraziune si cu protectii hard pentru zonele expuse, jacheta se dovedeste un accesoriu important pentru orice rider.

Impermeabila 100%, prevazuta cu captuseala care permite trupului sa respire si tine umezeala departe indiferent de conditiile de rulare, jacheta are un design atragator, fiind considerata plina de caracter. Cat priveste siguranta,T-Fuel dispune, in zona umerilor si a coatelor, protectii usoare si subtiri, dar care rezista in cazul oricarui impact. Jacheta este prevazuta si cu buzunare pentru protectii in zona pieptului si a spatelui. Daca aveti nevoie de o geaca impermeabila, puteti alege dintr-o gama diversificata de produse! 

Multe fermoare, guler din material care impiedica frigul sa va dea batai de cap, mansete rezistente, benzi reflectorizante pentru o buna vizibilitate in trafic, acestea sunt atuurile jachetei atunci cand vine vorba despre capitolul confort.

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Spyder RT

Echipat cu un motor eficient Rotax 1330 ACE, roadsterul Can-Am Spyder RT raspunde cu precizie la fiecare comanda, fie ca strabati 406 km cu un singur plin sau te bucuri de acceleratie maxima pe drumuri serpuitoare. 2024 Can-Am Spyder RT, un parten...

Citeste mai mult