Alpinestars Stella T-Dyno pentru femei

Alpinestars Stella T-Dyno pentru femei

21.03.2011

Alpinestars ies din nou pe piata cu un nou model de jacheta pentru femei, Stella T-Dyno. Si cand spunem ca este exclusiv pentru femei, tinem cont atat de incitanta culoare roz cat si de cusaturile care acentueaza formele feminine.

Aceasta geaca femei este extrem de rezistenta la abraziune, iar materialul impermeabil din interior nu retine umezeala, ceea ce face ca gradul de confort din timpul rularii sa creasca in mod simtitor.

Deoarece este un accesoriu moto, jacheta moto de fata nu putea sa fie privata de protectiile detasabile Bio-Armor din zona coatelor,  si a umerilor. Extrem de usoare si compacte, se potrivesc perfect si nu creeaza disconfort pilotului. In ceea ce priveste partea de interior a jachetei, aici intalnim o captuseala detasabila care permite configurarea accesoriului in functie de sezon.

Stella T-Dyno este compatibila cu o gama larga de pantaloni de la Alpinestars si, potrivit motoblog.it, pretul ei este de aproape 180 de euro.

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult
Taguri