Alpinestars, sa fie Fastlane sau Drystar

Alpinestars, sa fie Fastlane sau Drystar

08.09.2014

Noi accesorii pentru rideri. Asta pun pe piata cei de la Alpinestars, care au creat aceasta colectie pentru pilotii de motociclete.

Ei propun un model de jacheta all-season si unul de incaltaminte, ideal, de asemenea, si pentru uz zilnic.


Alpinestars Jacket 


Köln Drystar este o jacheta comoda, confortabila, confectionata din material impermeabil, rezistent la umezeala si vant. Accesoriul este prevazut cu mesada detasabila. Astfel, in zilele calduroase va puteti configura o jacheta care vi se potriveste perfect pentru uz zilnic. Protectiile de care dispune in zona coatelor, a umerilor, sunt, de asemenea, detasabile. Drystar este prevazuta cu benzi reflectorizante, aerisiri cu fermoar pe brate si piept, iar potrivit producatorilor,pretul este unul accesibil.


src=


Daca vreti sa va asortati cu o pereche de incaltari potrivite, cei de la Alpinestarts va recomanda modelul Fastlane, cu un design deosebit. Integreaza diferite forme de protectie care combina siguranta si stilul atragator, sunt eleganti si datorita materialului din care sunt confectionati, pot fi folositi in orice moment al zilei, indiferent ca va aflati sau nu in saua motocicletei. La exterior microfibra usoara, iar la interior material plasa care asigura o buna ventilare. De asemenea, incaltamintea este confectionata pentru a asigura o protectie optima, motiv pentru care prezinta intarituri in zona degetelor, a gleznei si a calcaiului.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult