4V Rally Raid Romania, 20 - 22 august 2021

4V Rally Raid Romania, 20 - 22 august 2021

23.08.2021

4V Rally Raid Constanta este una dintre cele mai apreciate curse din cadrul Campionatului National de Rally Raid din Romania, a carei principala caracteristica consta in viteza si navigatie. A treia editie a acestei etape din Campionat s-a desfasurat intre 20-22 august. 51 de echipaje din sapte tari s-au intrecut la clasele auto, moto, SSV, ATV si Quad pe o distanta de aproximativ 550 de kilometri - printre cele mai mari din Europa de Est. 4V Rally Raid este o competitie foarte solicitanta, care testeaza abilitatile de pilotaj si fiabilitatea vehiculelor. 

EMOTIE, VITEZA SI O REALIZARE URIASA pentru echipajul CFMoto Romania Racing Team!
CFMoto Romania Racing Team a dovedit inca o data ca vehiculele Z10 sunt capabile de performanta deosebita!

Echipajul CFMoto Racing Team Romania compus din tatal si fiul, Rudolf si Paul Hofmann, a concurat cu un vehicul side-by-side Z10. SSV-ul CFMoto Z10 a facut show din prima zi, la proba speciala pe 300 km. Rudolf Hofmann si Paul Hofmann s-au clasat primii la clasa SSV1 Aspirat si au obtinut la General SSV locul 5. Cel mai tanar concurent, Paul Hofmann, descrie competitia ca fiind „o provocare fizica, dar si psihica”, „un rally raid complex”.

Duminica a fost a doua zi dedicata sporturilor cu motor in cadrul 4V Rally Raid Constanta, iar cele 51 de echipaje inscrise in concurs, straine si din tara, s-au intrecut pe un circuit complet nou, compus din kilometri de asfalt, betonate, drumuri agricole si trasee off road cu teren variabil (dealuri, stanci, nisip, albii secate, arbusti cazuti, vegetatie si padure). Etapa din acest an a inclus numeroase surprize pentru piloti, care au pus la grea incercare indemanarea si tehnica.

Clasament General SSV Aspirat:
1. Rudolf Hofmann/Paul Hofmann (CF MOTO 1000)
2. Frantisek Machacek/Petr Hauptmann (ARCTIC CAT)
3. Filimon Laurian/Filomon Amelia (YAMAHA XYZ)

Cei mai rapizi piloti si castigatorii clasei generale:
1. SSV - Catalin Camarasan/Bogdan Luha
2. QUAD - Juraj Varga
3. SSV - Maxim Kovaloc/Mashtak Maksym
4. SSV - Levchenko Gennadii/Tatarko Denys

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Racing Team concureaza la Moto2 si Moto3 in albastru, negru si fucsia

In 2023, CFMOTO a cucerit doua podiumuri, iar pentru 2024, obiectivele sunt si mai ambitioase: sa lupte pentru victorii si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si al lui Izan Guevara in Moto2 si alaturi de David Alonso si Joel Esteban in Moto3.  ...

Citeste mai mult