Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Steadymate va leaga ATV-ul cu Kwik Strap


Steadymate va leaga ATV-ul cu Kwik Strap
  02.02.2010

Cand aveti de ales intre a conduce ATV-ul/motocicleta/snowmobilul vostru, sau a il remorca, cu siguranta ca majoritatea alegeti mai degraba sa il conduceti. Dar acest lucru nu este intotdeauna si posibil. Steadymate este lider de piata pentru produsele folosite pentru a lega si asigura vehiculele atunci cand sunt transportate. Steadymate a lansat un nou produs denumit "Kwik Strap". Ceea ce face efectiv este sa elimine si sa "absoarba" socurile intalnite atunci cand remorca se deplaseaza pe drumuri dificile sau cu gropi, avand rolul unui amortizor extra pentru vehiculul vostru.

Este un produs unic pe piata si are un design care il ajuta sa se descurce in orice conditii de drum. Asadar, ofera destul "spatiu" atunci cand se trece peste un hop, insa nu afecteaza cadrul ATV-ului daca suspensia se comprima si revine in pozitia initiala. Acest lucru va ofera garantia ca piesele ATV-ului nu vor pati nimic din cauza vibratiilor drumului.

Kwik Strap este un produs premium la un pret avantajos, iar un pachet contine doua curele. Este fabricat din fibre mai groase si mai flexibile decat produsele uzuale de acelasi fel. Cu cat vehiculul este mai greu, cu atat devin mai importante aceste curele de siguranta. Ele sunt intr-un fel "perna" ATV-ului vostru la drum lung.

Pentru a vedea si celelalte produse pentru ATV-uri, snowmobile, motociclete si barci oferite de Streadymate, puteti vizita si
www.steadymate.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate