Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Un stabilizator te apara de accidente


Un stabilizator te apara de accidente
  05.12.2014

Fie ca esti incepator sau nu intr-ale atevismului, se poate intampla, uneori ca atunci cand ATV-ul tau intalneste un obstacol in cale, mainile sa-ti zboare, pur si simplu de pe ghidon. Cel mai bine este sa te feresti de aceste situatii care pot duce la producerea unor accidente cu ajutorul unui dispozitiv care reduce aceste socuri.

Acest stabilizator isi dovedeste utilitatea atunci cand rotile ATV-ului se lovesc de pietre, radacini groase sau alte obiecte de dimensiuni mari care pot dezechilibra vehiculul si-i pot da probleme pilotului. Aceasta abilitate a dispozitivului de a atenua impactul cu aceste obstacole il salveaza pe pilot de la accidentari.

 

 

Dispozitivul se monteaza pe ATV, este confectionat din material rezistent, cu bucse din otel inoxidabil care au garantie de cativa ani chiar si in cazul utilizarii in conditii vitrege. Daca ati decis ca aveti nevoie de acest stabilizator,faceti comanda cat mai repede si va fi in regula.                                            Stabilizator ce protejeaza atv-ul la lovituri in roti

ATVROM SPORT  - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Linhai, Kawasaki, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate