Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Side-by-side-uri Can-Am in promotie


Side-by-side-uri Can-Am in promotie
  22.10.2019

Riderii pasionati de off road se pot acum bucura de reduceri la cateva din modelele din gama de side-by-side-uri Can-Am 2019. Iata care sunt vehiculele 4x4 de teren Bombardier disponibile cu discount:

Can-Am Maverick X mr Turbo R'19
Side-by-side-ul Maverick X mr Turbo R este prevazut cu cele mai moderne tehnologii și sisteme și vine înzestrat cu o motorizare Rotax Turbo R de 900cc capabila sa livreze 172 cai putere, cu filtru de aer Donaldson și admisii de aer repoziționate la nivel superior pentru a preveni înecarea. Totodata, acest vehicul este foarte ușor de controlat multumita echiparii cu sistem de transmisie QRS-X si cutie de viteze cu variație automată, servodirecție Tri-Mode DPS cu cuplu ridicat și amortizoare premium Fox 2.5 Podium cu Piggyback. Pachetul de dotari mai include troliu de capacitate 2041Kg, portiere 1/2, scut de protecție, bull bar frontal, plus un look modern și atractiv cu o cromatică specială pe negru și galben. Amatorii de senzații tari, de plimbari sau de curse vor putea accesa orice tip de traseu indiferent de anotimp sau de starea drumuluiavand alaturi un aliat off road de top precum Maverick X mr Turbo R.

Can-Am Maverick  X rs Turbo R '19

Atat varianta Maverick X rs Turbo R Platinum Satin, cat si versiunea cu schema cromatica Silver-Gold-Red sunt disponibile cu discount. Echipat cu motor Rotax de 900cc si turbocharger care îi permite să dezvolte până la 172 cai putere și pastrand in acelasi timp un grad ridicat de eficiență a consumului de combustibil datorita echiparii cu tehnologiile ACE (Advanced Combustion Efficiency) și iTC (Inteligent Throttle Control),  Can-Am Maverick X rs Turbo R nu dezamageste nici din punct de vedere estetic. Acest vehicul 4x4 arată impresionant, cu un design specific gamei sport de la Can-Am.

In plus, manevrabilitatea SSV-ului 900cc este asigurata de servodirecția Tri Mode DPS si de sistemul ideal de suspensii optimizate pentru off road, cu amortizoare Fox Podium și diferențial blocabil pe față cu Smart-Lok. O opțiune inspirată pentru cei care doresc să experimenteze senzații tari în off road în compania prietenilor.

Din linia de side-by-side Can-Am Maverick Trail DPS, modelele care beneficiaza de promotie sunt 1000 T si 800 T. 

Versiunea cu omologare T a celebrului SXS Bombardier de 1000cc, Maverick Trail cu servodirecție dispune de motor Rotax de 976cc capabil sa dezvolte 75 cai putere cu o lejeritate uimitoare, ajutat fiind și de sistemul modern de transmisie cu o cutie de viteze automată cu variație continuă și Quick Response System. De asemenea, modelul vă garantează stabilitate și pilotare confortabilă prin dotarea cu suspensii cu bară stabilizatoare și amortizoare twin-tube pe gaz atât pe față cât și pe spate, iar controlul vehiculului este îmbunătățit masiv grație servodirecției DPS.

Modelele de SSV Can-Am Trail DPS 800 T si 1000 T au valențe sportive accentuate, cu o caroserie zveltă și ușoară și cu forme și culori care se potrivesc de minune cu un stil agresiv de pilotare. Fiabile, puternice și deosebit de distractiv de condus, aceste vehicule vin în întâmpinarea piloților cu poftă de aventură, impunându-se prin calitate și design.

Nu in ultimul rand, disponibil la reducere este si Can-Am Maverick Sport DPS 1000R in varianta omologată pentru circulație publică a celebrului SXS sport de 1000cc, alaturi de versiunea MAX DPS 1000R T 2019.  În ciuda puterii de care dă dovadă, acest SSV este deosebit de ușor de pilotat și manevrat prin dotarea cu servodirecție DPS și sistem de asistență la coborârea pantelor abrupte, suspensii moderne cu amortizoare premium Fox Podium și diferențial auto-blocant Visco-Lok QE. Adăugați jantele din aluminiu, bull bar-ul frontal din oțel, scutul de protecție inclus standard în pachet și aspectul mo,dern, cu o caroserie zveltă și schemă grafică pe negru și roșu pentru a înțelege de ce Can-Am Maverick Sport DPS 1000R este opțiunea ideală pentru adevărații pasionați de senzații tari.

Tag-uri

side by side, can am, side by side sport, can am trail, can am maverick,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate