Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Speli mai putin, te plimbi mai mult


Speli mai putin, te plimbi mai mult
  01.07.2010

Nimic nu este mai enervant pentru un atv-ist sau motociclist pasionat de calatoriile pe coclauri decat sa ajunga seara acasa, dupa o excursie dementiala si sa constate ca nu-si mai gaseste vehiculul de sub stratul de noroi. Si aici incep nervii, pentru ca noroiul uscat necesita multa munca pentru a fi indepartat. X-Tream Clean XTC Mud Guard vine in ajutorul celor care se confrunta cu aceste probleme.

Este vorba despre o solutie care, aplicata pe intreaga suprafata a ATV-ului sau a motocicletei, creeaza o pelicula care tine noroiul si mizeria departe, astfel incat dupa o zi de plimbare, inca veti sti ce culoare are utilajul cu care ati calarit prin paduri.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un jet de apa pe ATV, iar resturile zilei vor fi inlaturate imediat, scutindu-va de nervi si de un consum inutil de energie. Nu este nevoie sa frecati suprafetele pentru a inlatura mizeria deoarece aceasta nu se depune. De asemenea, XTC Mud Guard ofera  masinariei si un aspect lucios, de parca vehiculul este tocmai iesit din show-room.

In felul acesta, vorba americanului, “Less time cleaning, more time riding”, adica veti avea mai mult timp pentru a va consuma adrenalina.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate