Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Skully AR-1,cea mai inteligenta casca moto din lume


Skully AR-1,cea mai inteligenta casca moto din lume
  22.08.2014

Cei de la Skully vor lansa pe piata cea mai inteligenta casca moto din lume,asemanatoare celor pentru pilotii de vanatoare,oferindu-va confort,siguranta si informatii la nivelul unei masinii moderne.

Chiar daca la prima vedere arata ca o casca normala la exterior,Skully AR-1 vine cu o multitudine de caracteristici high-tech,precum navigatie GPS,camera de filmat si conectivitate Bluetooth pentru afisarea apelurilor,mesajelor si a continutului muzical.

Skully AR-1,cea mai inteligenta casca moto din lume - 1

De asemenea,casca inteligenta va avea un afisaj direct pe viziera,unde motociclistul poate vedea toate informatiile necesare despre nivelul combustibilului,harta traseului,viteza si apelurile telefonice fara a fi deranjat sau distrat in timp ce conduce motocicleta.

Conform celor de la Skully,viziera va fi transparenta,rezistenta la zgarieturi,anti-ceata,anti-orbire si cel mai important este ca au reusit sa implementeze tehnologia E-Tint care ii permite motociclistului sa isi regleze nivelul de luminozitate.

Casca Skully AR-1 va avea o autonomie de functionare de 9 ore si deja a primit certificarea de la Departamentul de Transport USA si de la Comisia Economica din cadrul UE.


Skully AR-1,cea mai inteligenta casca moto din lume - 2


Avand in vedere ca va fi cea mai inteligenta casca moto de pe piata si costul va fi pe masura acesteia,pretul de pornire incepand de la $ 1.399( $1.499 pentru comenzi din afara SUA) si un termen de livrare in mai 2015. 
 
 

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate