Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Skijeturi Kawasaki 2019 - principale avantaje


Skijeturi Kawasaki 2019 - principale avantaje
  10.04.2019

Combinația perfectă între putere și lux, linia de skijeturi Kawasaki 2019 include modele potrivite pentru orice fan al sporturilor nautice, veteran sau în devenire.

De la vârful gamei Kawasaki Ultra 310LX până la modernul skijet stand-up SX-R, constructorul a pregătit în sezonul 2019 PWC-uri destinate oricărui pilot, indiferent de nivelul de pregătire. Modelele de skijeturi Kawasaki pot concura cu cele fabricate de Sea-Doo și cu Yamaha WaveRunner oferind rezultate notabile pe apă.

Linia de skijeturi premium Ultra include cinci modele care se caracterizează printr-o rulare lină și manevrabilitate de precizie, oferă 3 locuri și vin echipate cu ghidon reglabil cu 5 poziții. În plus, asigură suficient spațiu de stocare. Alte avantaje constă în dotarea cu sistemul avansat de asistență la viraje Kawasaki Smart Steering/SLO mode (KSS), cu sistem Ergo-Fit, cu sistem de propulsie prin jet, pornire electrică și nu în ultimul rând cu sponsons și aripi laterale pentru un plus de stabilitate alături de Kawasaki Splash Deflector pentru prevenirea stropirii excesive la viteze mari sau în viraje.

Cel mai performant skijet Kawasaki este Ultra 310LX, un model apreciat pentru combinația perfectă între performanțe și detaliile premium. Motorul cu supercharger livrează 310 cai putere, ambarcațiunea putând atinge circa 70 mph. Ultra 310LX dispune de mod „eco” pentru economie de consum, mod no-wake și de sistem audio Jetsound® și este disponibil cu schemă de culoare Ebony/Candy Lime Green.

Pe de altă parte, skijetul Ultra LX are în comun multe din dotările prezente și pe 310LX, dar nu deține în schimb supercharger. Poate atinge în jur de 55 mph și livrează 160 cai putere. Disponibil cu schemă de culoare Ebony/Metallic Tungsten Gray.

Pentru fanii vitezei pe apă, Kawasaki a creat skijetul Ultra 310R, un partener ideal pentru întreceri. Modelul preia de la varianta de lux 310LX motorizarea 310 cp cu supercharger.

Cu mai puține dotări și la un preț mai redus, skijeturile Ultra 310X și Ultra 310X SE se bazează tot pe motorul cu supercharger de 310 cai, beneficiază de pornire electrică și cruise control, moduri eco și no-wake.

Nu putem încheia această listă fără aminti de modelul STX-15F: 160 cp, aproximativ 60 mph. Acesta are drept concurenți modelele Sea-Doo GTI SE (90cp) și Yamaha WaveRunner EX Deluxe.

Mult mai puternic decât modelele stand-up din liniile precedente, modelul Kawasaki SX-R face ca experiența pe apă să fie super distractivă și mai accesibilă pentru fani.

Tag-uri

skijet, kawasaki, pwc, skijet stand up, kawasaki sx r, ultra 310lx,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate