Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Sea-Doo Spark Trixx, cel mai popular skijet pentru acrobații


Sea-Doo Spark Trixx, cel mai popular skijet pentru acrobații
  11.03.2019

Sea Doo Spark Trixx și-a câștigat rapid faima ca unul dintre skijeturile de top ale liniei Sea-Doo încă de la introducerea sa pe segmentul de ambarcațiuni personale. Modelele destinate amatorilor de cascadorii au preluat o serie de caracteristici de la Sea-Doo Spark și aduc stabilitate și manevrabilitate îmbunătățite pentru a oferi cea mai bună experiență de pilotare pe apă.

Cu multiple opțiuni de culori stridente și o colecție largă de optimizări de ordin tehnic, skijet-urile Spark Trixx nu întâmpină nicio problemă în a se face remarcate de iubitorii sporturilor nautice.

Gama de skijeturi Spark Trixx se adresează în special celor care vor să învețe noi acrobații și doresc să își valorifice potențialul și totodată să aibă parte de distracție nelimitată. Modelele cu 2 și 3 locuri permit pilotarea din picioare si se caracterizează prin carena de tip Spark Hull construită din material ușor Polytec rezistent la zgârieturi și permit o sarcină maximă de 160 kg. Deasemenea, au în dotare ghidonul cu sistem de reglare a înălțimii.

Din punct de vedere tehnic, modelul de skijet Sea-Doo Spark Trixx 90 CP iBR din sezonul 2019 se bazează pe faimosul motor Rotax 900 HO ACE, 899cc 90cp și beneficiază de următoarele dotări:
- răcire sistem închis (Closed Loop Cooling System)
- sistem electronic iBR pentru frânare, neutru și reverse
- sistem iTC (control inteligent al accelerației)
- sistem D-Sea-Bel pentru minimalizarea vibrațiilor și a zgomotului
- sistem pentru reglarea paralelismului la apă, cu range extins (Extended Range VTS)
- sistem iControl
- instrumentație compactă cu vitezometru, rotații pe minut, timp funcționare, display VTS și indicator utilizare modul Sport.

Piloții pot practica numeroase sporturi nautice cum ar fi wakeboarding, tubing și waterskiing. Adrenalina și distracția se vor instaura cu fiecare prilej când veți avea alături ca partener un skijet Sea-Doo.

Tag-uri

sea doo, skijet, skijet sea doo spark trixx,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate