Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Gama de snowmobile Ski-Doo Expedition SE '20


Gama de snowmobile Ski-Doo Expedition SE '20
  12.11.2019

REV Gen4 UTILITY reprezinta cea mai avansata platforma din industrie si a fost adaugata segmentului de snowmobile utilitare prin aditia lineup-ului de modele EXPEDITION. Meritul acestei platforme consta in faptul ca ofera manevrabilitate de varf si raspuns ultra prompt multumita centralizarii masei, design-ului inovator si ergonomicii gandite sa intruneasca cerintele riderului. Snowmobilele Expedition REV Gen4 au in dotare cele mai  avansate motorizari din industrie si sunt capabile nu doar sa  ofere distractie maxima pe traseele cu zapada, ci si sa duca la indeplinire sarcini de munca in cele mai extreme conditii. 

Snowmobilele 2020 Expedition SE se disting prin confortul sporit si dotarile de lux.  Lineup-ul de snowmobile Ski-Doo Expedition SE include modele avand in dotare urmatoarele motorizari: ROTAX 600R E-TEC, ROTAX 900 ACE TURBO, ROTAX 900 ACE.

Este suficient sa ne raportam la snowmobilul Ski-Doo Expedition SE 154 900 ACE Turbo ES '20  care dispune de platforma de ultima generatie REV Gen4, echipata acum cu senile de 20” care ofera cea mai mare functionalitate, confort si versatilitate pentru utilajele de zapada, pentru a realiza ca acest lineup de snowmobile Ski-Doo 2020 a fost gandit sa ofere performanta maxima. Dincolo de specificatiile tehnice, si cele care tin de utilitate si confort sunt definitorii pentru o calatorie fara cusur: scaun pasager demontabil cu manere de sustinere incalzite, suspensie spate cu amortizor pe aer, selectie mod de pilotare: Standard, Sport si ECO, ghidon reglabil pe inaltime si ajustabil spre fata, cutie depozitare cu sistem prindere LinQ cu capacitate 131 l, display digital mare de 7,2”, parbriz inalt de 673mm cu deflectoare laterale, oglinzi pivotante, mufa pentru incalzirea vizorului castii pilotului. Cu toate aceste caracteristici si multe alte detalii, snowmobilul BRP stabileste standardul in ceea ce priveste raspunsul dinamic si versatilitatea, oferind calatoria la care visati  pe traseele montane. 

Tag-uri

snowmobil, brp ski doo, ski doo,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate