Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Sistemul triplu de evacuare de la Two Brothers Racing


Sistemul triplu de evacuare de la Two Brothers Racing
  23.02.2010

Pentru modelul de Polaris Ranger RZR/S 2010, producatorul Two Brothers Racing a lansat un produs excusivist, evacuarea cu trei tevi de esapament,"Triple-Pipe Full Exhaust System".

In momentul in care inginerii de la Two Brothers Racing au dat de un model Polaris RZR/S 2010, nu au putut sa reziste tentatiei de a construi acest sistem inovator de evacuare, o premiera in industrie.

"Am stiut ca aceasta va fi prima evacuare tripla disponibila pentru ATV/UTV-uri", a declarat Joel Albrecht, Director al departamentului Research and Development pentru Two Brothers Racing. "Cand te gandesti la RZR-ul pentru 2010, iti dai seama ca un sistem de evacuare dubla nu ii face dreptate, modelul triplu fiind exact ceea ce ii trebuie."

Luand in calcul sasiul compact al RZR-ului, construirea unei astfel de evacuari nu a fost deloc simpla. Dar cum Two Brothers Racing are o istorie destul de lunga cu motocicletele dure si puternice cu un design compact, crearea acestui sistem triplu a devenit posibila.

Sunetul produs de aceasta evacuare cu trei tevi este incredibil. In timp ce arata absolut normal, montate in spatele RZR/S-ului, cele trei tevi estompeaza sunetul produs, adaugand in acelasi timp si 5.9 CP extra. Asemeni tuturor tobelor de esapament TBR, modelul pentru RZR/S este fabricat din materiale de cea mai buna calitate, utilizand tehnici avansate in centrul din California, USA. O optiune intotdeauna posibila la TBR este personalizarea, putand imprima tevile de esapament cu logo-uri, nume, motto-uri si alte optiuni nenumarate. Puteti accesa si site-ul www.twobros.com pentru a afla mai multe detalii.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate