Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Sistemele audio Extreme Sounds 4 ATV Waterproof


Sistemele audio Extreme Sounds 4 ATV Waterproof
  11.02.2010

Ce poate fi mai bine decat sa iesi la o plimbare pe ATV prin locurile favorite impreuna cu prietenii tai? Iar pentru o zi si mai placuta, sa poti asculta muzica preferata in timp ce iti conduci ATV-ul?

Cu unul din sistemele audio Extreme Sounds 4ATV iti vei putea asculta la maxim melodiile preferate, fie ca mergi pe un teren uscat fie ca te distrezi prin cele mai adanci ape. Aceste sisteme audio prezinta o unitate principala de calitate de la Sony, model ce este folosit si in domeniul marin. Mai precis are difuzoare rezistente la apa si o antena interna pentru amplificare. Tot acest pachet este invelit intr-un material waterproof, un plastic durabil ABS care a fost in prealabil tratat cu un strat protector de LineX.

Extreme Sounds va pune la dispozitie 4 modele de sisteme audio pentru ATV-uri. Fiecare model are o configuratie diferita a difuzoarelor, pentru a cuprinde preferintele fiecaruia. Preturile variaza intre 709 $ si 889 $, in functie de cat de pretentioase va sunt dorintele. Mai multe detalii gasiti si pe site-ul oficial: www.extremesounds4atvs.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate